Μαρία Κορινθίου: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο φινάλε »
Media

Μαρία Κορινθίου: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο φινάλε »

Είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της Μαρία Κορινθίου ότι στο Ρουά Ματ, ο Ανδρέας θα μπορούσε να αντιδράσει με βίαιο τρόπο στην παρουσία του Φίλιππου;

«Όχι. Όμως, δεν ρίχνει όλο το φταίξιμο πάνω του και γι' αυτό το λόγο υπάρχουν και οι συγκρούσεις με τον Φίλιππο, ο οποίος θεωρεί ότι η Μαρία «σιγοντόρει» τον τέως σύζυγο της. Όλο αυτό το διάστημα κα-λείται να κάνει μια δύσκολη επιλογή και να επιλέξει ανάμεσα σε δυο άντρες που την έχουν σημαδέψει. Η Μαρία γενικά είναι σε δίλημμα, γιατί και οι δυο είναι οι άντρες της ζωής της. Πάντα, βέβαια, αυτό που βάζει σε προτεραιότητα είναι η ηρεμία και η σωστή ψυχολογία για το παιδί της. Υπάρχει σύγκρουση και με τον Ανδρέα και με τον Φίλιππο, ενώ η ίδια είναι στη μέση και παλεύει με τους δαίμονες της, κυρίως για το παιδί. Όπως κάθε μάνα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα καταλήξει στο πώς θέλει να είναι η ζωή της από εδώ και πέρα;

«Νομίζω όχι. Γιατί και η Βάνα Δημητρίου, η οποία γράφει τη σειρά, επίτηδες δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε! Κάποια στιγμή, βέβαια, για το κοινό δρομολογείται ψυχολογικά το με ποιον θέλει να μείνει η Μαρία στο τέλος. Αλλά σε κάθε επεισόδιο η Βάνα τα ανατρέπει όλα, και τελικά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο φινάλε.»

-Πώς νιώθει η κόρη σου, η Ισμήνη, τώρα που λείπεις πιο πολύ από το σπίτι;

«Ουσιαστικά το πολύ έντονο πρόγραμμα ήταν με τις πρόβες στην Αθήνα και τα γυρίσματα στην Κύπρο. Και βεβαίως της εξήγησα ότι για κάποιες εβδομάδες θα δούλευα πιο εντατικά. Τώρα που ξεκίνησαν και οι παραστάσεις, βέβαια, λείπω μόνο τα βράδια που κοιμάται και τρέχω να την πάρω από το σχολικό το μεσημέρι, να την ταΐσω, να τη διαβάσω και να πάω μετά στο θέατρο. Όσο για τις μέρες που λείπω στην Κύπρο, είναι με τον πατέρα της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved