Μάριον Μιχελιδάκη: Οι δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της και η αντίδραση της κόρης της
Media

Μάριον Μιχελιδάκη: Οι δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της και η αντίδραση της κόρης της

Όπως συµβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, όλο το διάστηµα από τη στιγµή που εµφανίστηκαν τα γκρίζα σύννεφα στον γάµο τους µέχρι τη συνειδητοποίηση ότι έρχεται το τέλος και την πικρία που συνοδεύει τέτοιες αποφάσεις ήταν ιδιαίτερα δύσκολο τόσο για την ίδια τη δηµοσιογράφο Μάριον Μιχελιδάκη, όσο και για τον πρώην σύζυγό της, τον παρουσιαστή Βασίλη Νομικό και τη µονάκριβη κόρη τους.

«Στα παιδιά πρέπει να λέµε την αλήθεια, να εξηγούµε τι συµβαίνει για να µην τα µπερδεύουµε», λέει η ίδια και συνεχίζει: «Το σπουδαιότερο -παρά το όποιο διαζύγιο- είναι και οι δύο γονείς να παραµένουν πολύ κοντά στο παιδί, ώστε να µη νιώσει ότι χάνει την αγάπη, την προστασία και το ενδιαφέρον. Εµείς, όταν το αποφασίσαµε και πέρασαν κάποιοι µήνες ώστε να είµαστε σίγουροι, καθίσαµε και συζητήσαµε οι τρεις µας. ∆εν είναι εύκολο και συχνά τα παιδιά δεν ανοίγονται να σου πουν τι νιώθουν. Αλλά µε τον χρόνο, αν υπάρχουν σεβασµός και συνέπεια, η ισορροπία επανέρχεται».
Υπάρχει άραγε στο µυαλό της δηµοσιογράφου η σκέψη να ξαναφτιάξει τη ζωή της κάνοντας έναν δεύτερο γάµο ή ακόµη κι ένα δεύτερο παιδί; «Τα ωραιότερα πράγµατα συµβαίνουν εκεί που δεν τα περιµένεις, δεν τα προγραµµατίζεις, δεν τα σχεδιάζεις... Σε βρίσκουν και σε κατακτούν!», λέει στην Real, µην αποκλείοντας ένα τέτοιο ενδεχόµενο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved