Κατέβασαν τις κάμερες στο Celebrity Game Night - Tι συμβαίνει;
Media

Κατέβασαν τις κάμερες στο Celebrity Game Night - Tι συμβαίνει;

Σκούρα τα πράγματα για το μέλλον του Celebrity Game Night: και... όχι μόνο.

Τα οικονοµικά του Mega βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, µε ορατό πλέον τον κίνδυνο να τιναχτεί στον αέρα το νέο πρόγραµµα. Με την αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου να παραµένει από τον περασµένο Μάιο σε εκκρεµότητα, η έλλειψη ρευστότητας που αντιµετωπίζει το Mega µετακυλίεται στις εταιρείες παραγωγής, οι οποίες... τραβούν την πρίζα στα γυρίσματα ή αρνούνται να ξεκινήσουν νέες παραγωγές. Μόλις δύο εβδοµάδες µετά την πρεµιέρα, διακόπηκαν τα γυρίσµατα του «Celebrity game night» µε τη Σμαράγδα Καρύδη λόγω της µη καταβολής οφειλοµένων από το Mega στην εταιρεία παραγωγής On/Noir και το κανάλι αναγκάστηκε να µεταδώσει το τηλεπαιχνίδι σε επανάληψη.

Για τον ίδιο λόγο, δεν έχουν ξεκινήσει ακόµα τα γυρίσµατα του νέου κύκλου της σειράς «Κάτω Παρτάλι» µε την πολυαναµενόµενη είσοδο της Ζέτας Μακρυπούλια. Η έναρξη των γυρισµάτων, που είχε προγραµµατιστεί αρχικά για τις 20 Νοεµβρίου, σύμφωνα με τη Real µαταιώθηκε χωρίς να είναι γνωστό αν και πότε θα πραγµατοποιηθεί. Από το Mega διαβεβαιώνουν ότι το πρόβληµα βαίνει προς επίλυση, καθώς έχει δροµολογηθεί κάποιου είδους διευθέτηση της οικονοµικής εκκρεµότητας µε την On/Noir, ωστόσο η κατάσταση παραµένει οριακή, καθώς αυτό επεκτείνεται και σε άλλες παραγωγές.
Ελλείψει απόφασης από τους µετόχους για την ενίσχυση των ταµείων του καναλιού, το Mega δεν κατάφερε να τηρήσει τη συµφωνία που έκανε ο διευθύνων σύµβουλος Νίκος Πεφάνης µε τις εταιρείες παραγωγής για την τµηµατική αποπληρωµή των χρωστουµένων σε µηνιαία βάση. Το Mega αθέτησε τη συµφωνία έναν µήνα µετά. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, το κανάλι κατέβαλε µόνο την πρώτη δόση τον Οκτώβριο, ενώ τον Νοέµβριο δεν κατέβαλε το ποσό που είχε υποσχεθεί. Αν δεν γίνει καταβολή ούτε τον ∆εκέµβριο, εκφράζονται φόβοι ότι θα γενικευθεί η «επιδηµία» διακοπής των γυρισµάτων και σε άλλες παραγωγές, όπως το «Η χειρότερη εβδοµάδα της ζωής µου» της Άνωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved