Τάσος Τέλλογλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να φύγω από την Ελλάδα»
Media

Τάσος Τέλλογλου: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να φύγω από την Ελλάδα»

Ο Τάσος Τέλλογλου, ως γνωστόν υπήρξε για χρόνια ανταποκριτής ελληνικών καναλιών στο εξωτερικό. Ο ίδιος μιλάει για τις παρεμβάσεις που έχει δεχτεί στη δουλειά του αλλά και το αν έχει σκεφτεί να φύγει από την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Έχετε δεχτεί παρεμβάσεις στη δουλειά σας;

«Σήµερα που τα πράγµατα είναι πιο δύσκολα, αυτό το θέµα µε τις παρεµβάσεις έχει χειροτερέψει. Γενικά, τα Μέσα δεν είναι στην πιο αυστηρή τους φάση. Σήµερα θα σκεφτούν δύο φορές πώς θα αντιµετωπίσουν µια αγωγή ή µια µήνυση. Όµως, δεν µπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Αν έχεις δυνατά επιχειρήµατα και µια ιστορία η οποία είναι οφθαλµοφανής, έστω και µε καθυστέρηση θα τη δηµοσιεύσει ο προϊστάµενός σου. Το ερώτηµα είναι αν µπορείς να έχεις τα µέσα σήµερα για να φτάσεις µέχρι το αποτέλεσµα».

Θεωρείτε ότι η ενηµέρωση στην Ελλάδα κινδυνεύει;

«Τα Μέσα, όπως τα ξέρουµε µε τη σηµερινή τους µορφή, δεν ξέρω αν θα υπάρχουν έπειτα από 4-5 χρόνια, θα ‘χουν προκύψει καινούργια. Πιστεύω ότι τα συνδροµητικά θα γνωρίσουν µια άνθηση, γιατί θα δίνουν πρόσβαση στην ενηµέρωση. Η ενηµέρωση είναι κάτι ακριβό. Όταν, λοιπόν, είναι λίγα αυτά που δίνεις για να έχεις ενηµέρωση, αντίστοιχη θα είναι και η ποιότητά της».

Έχετε δουλέψει στο εξωτερικό, στη Γερµανία συγκεκριµένα. Σκεφτήκατε να φύγετε κάποια στιγµή;

«Πολλές φορές. Αλλά θυµάµαι έναν συνεργάτη που µου είχε πει ότι οι δηµοσιογράφοι είναι µια φάρα που υπάρχει σε ένα µέρος όταν όλοι οι άλλοι φεύγουν! Η Ελλάδα έχει µια µεγάλη ιστορία. Τώρα που ενδιαφέρει αρκετό κόσµο και έξω από εµάς και προσελκύει δηµοσιογράφους, δεν νοµίζω ότι είναι η στιγµή να φύγει κάποιος από την Ελλάδα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved