Μένιος Φουρθιώτης: «Κανείς δεν ήθελε να έρθει στην εκπομπή»
Media

Μένιος Φουρθιώτης: «Κανείς δεν ήθελε να έρθει στην εκπομπή»

Στην τηλεόραση με εκπομπές που σημειώνουν μονοψήφια o Μένιος Φουρθιώτης κάνει διψήφια και αγγίζει το 25%... Πώς τα έχει καταφέρει;

«Έφτασε μέχρι 38% σε επικαιρότητα! Είναι η χημεία των ανθρώπων που βρίσκονται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες που έχουν «χτίσει» και παλέψει για ένα αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Γιατί δεν ξεκινήσαμε με 25%. Παλέψαμε τρεις τηλεοπτικές σεζόν, οι συνεργάτες άλλαξαν, ήρθαν κάποιοι με εμπειρία όπως είναι η Νανά, η Αλεξάνδρα, η Νάνσυ. Η αρχισυντάκτριά μου Γωγώ Σαμπάνη, αλλά και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δημιουργήσουν αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ πάλι προσπαθώ, πολλές φορές ξεφεύγω, αλλά δεν έχω κρύψει το χαρακτήρα μου και δεν θα το κάνω τώρα για να υποκριθώ. Αν, λοιπόν, δεν ήταν αυτά τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά, με αυτές τις συνθήκες, η εκπομπή μπορεί να μη σημείωνε διψήφια νούμερα τηλεθέασης» τόνισε στο You.

-Πολλοί, βέβαια, ήταν εκείνοι που ενώ στην αρχή σου έλεγαν «δεν έρχομαι στην εκπομπή σου» τώρα θέλουν να έρθουν...

«Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι λογικό στην αρχή κανείς να μην ήθελε να έρθει στην εκπομπή. Την «εικόνα» αυτή εγώ την είχα φτιάξει και αν ήμουν στη θέση τους «όχι» θα έλεγα. Οι άνθρωποι χρειαζόμαστε χρόνο. Θεωρώ ότι τα παιδιά χειρίστηκαν τις καταστάσεις τόσο καλά από την αρχή και προσπάθησαν να αποδείξουν στους τηλεθεατές τι βλέπουν και γιατί πρέπει να το βλέπουν, να σεβαστούν τον συνεντευξιαζόμενο –όποιος και να είναι– με αποτέλεσμα ο κόσμος να τους εμπιστευτεί. Θεωρώ, λοιπόν, ότι με τη δουλειά την οποία κάναμε όλοι μαζί όταν λένε σήμερα «θα βγω στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» –και όχι του Μένιου– είναι κάτι που κερδίσαμε όλη η ομάδα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved