Κατερίνα Γερονικολού: Γιατί τελικά δεν συνέχισαν οι «Βασιλιάδες»;
Media

Κατερίνα Γερονικολού: Γιατί τελικά δεν συνέχισαν οι «Βασιλιάδες»;

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «Βασιλιάδες» στο Mega που κόπηκε χωρίς καν να προλάβει να δείξει ένα φινάλε. 

-Τι συμβαίνει με τους ταλαιπωρημένους «Βασιλιάδες»;

«Είχαμε συζητήσει πολύ θερμά για να επανέλθει η σειρά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά σταμάτησε γιατί δεν μαζεύτηκαν όλοι οι ηθοποιοί για να γίνει το comeback» τόνισε στο You.

-Γιατί είπες «ναι» στην οικογενειακή κωμωδία του STAR «Μια τρελή οικογένεια»;

«Ήταν μια εύκολη απόφαση γιατί μόλις είδα τα DVDs της γαλλικής σειράς, ενθουσιάστηκα!»

-Σε ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης;

«Φυσικά με νοιάζει η εκάστοτε δουλειά μου να έχει απήχηση. Αυτό που βλέπω εγώ, πάντως, ως τηλεθεάτρια είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και χαίρομαι που συμμετέχω.»

-Πριν από αυτήν τη σειρά, όμως, είχες κλείσει να είσαι στο «Daddy cool» του ΑΝΤ1...

«Όλα αυτά που συνέβησαν το καλοκαίρι στην Ελλάδα έφεραν προσωρινό «πάγωμα» στη σειρά. Έτσι κι εγώ ξεκίνησα τη συνεργασία μου με το STAR. Δεν συνέβη κάτι, απλώς δεν ευόδωσε χρονικά.»

-Ισχύει ότι θα κινηθείτε νομικά όσοι παίζατε στον τελευταίο κύκλο των «Κλεμμένων ονείρων»;

«Γενικά υπάρχουν διάφορα κωλύματα και ειδικά στον τομέα των πληρωμών. Προσωπικά αντιδρώ με απόλυτη ψυχραιμία. Αφού παρέλθουν οι ημερομηνίες πληρωμών, θα κινηθώ ανάλογα.»

-Αισθάνεσαι ότι είσαι από τις τυχερές του χώρου; Δεν θυμάμαι να έχεις μείνει ποτέ χωρίς δουλειά...

«Όπως το θέτεις, ναι, είμαι απόλυτα τυχερή! Δεν έχει υπάρξει κάποια περίοδος που να είμαι χωρίς δουλειά. Η τύχη είναι με το μέρος μου, αλλά, για να είμαι ειλικρινής και πιο ακριβής, θεωρώ ότι εγώ την έχω φέρει με το μέρος μου, γιατί δεν άφησα ποτέ τα πράγματα στην τύχη τους.»

-Πιστεύεις ότι σε έχει βοηθήσει η εμφάνισή σου;

«Πιστεύω ότι η εμφάνιση έχει ούτως ή άλλως καθοριστικό ρόλο, γιατί παίζουμε με το σώμα, το πρόσωπο και τη φωνή μας. Επομένως ναι με βοήθησε και δεν είμαι καθόλου ενοχική προς αυτό, γιατί πολύ απλά δεν στηρίζομαι πάνω της.»

-Γενικά προσέχεις την εμφάνισή σου;

«Αυτή την περίοδο είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ μακιγιαρισμένη, γιατί δουλεύω συνέχεια. Όταν, όμως, χαλαρώνω θέλω να είμαι άβαφη και «απεριποίητη». Έτσι από γινάτι. (γέλια) Γενικά, όμως, είμαι κοκέτα! Μου αρέσουν οι υγιεινές συνήθειες και να προσέχω τον εαυτό μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved