Media

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Σε τόσο δύσκολες εποχές πραγματικά είναι ευτυχία η δουλειά»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πρωταγωνιστεί στην σειρά Μάλιστα Chef. Πώς «ψήθηκε» ο chef για να φορέσει τον σκούφο του φέτος στο Mega;

«Απ’ ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν «ψήνεται» κι εύκολα αυτός ο chef... Οχι, η αλήθεια είναι πως δεν «ψήνεται» κι εύκολα. Ομως, αυτήν τη φορά δεν χρειάστηκε να με ψήσουν ιδιαίτερα. Βλέπεις, είχα δει τη ρώσικη βερσιόν της σειράς και ήταν πολύ ευχάριστη, μου είχε αρέσει, πώς το λένε; Οπότε καταφέραμε πολύ γρήγορα να τα βρούμε. Είχα να κάνω με ένα πολύ χαριτωμένο σενάριο, με μια πολύ προσεγμένη παραγωγή, με ένα κάστινγκ φοβερό, κι έτσι είπα το «ναι». Ολο το πακέτο άξιζε τον κόπο... Αλλωστε, οι άνθρωποι της παραγωγής απέδειξαν πως είναι και... θαυματοποιοί. Καταφέραμε να στήσουμε μια υπέροχη δουλειά σε ένα εκπληκτικό πλατό μέσα σε μόλις 20 μέρες. Δεν είναι θαύμα αυτό;» τόνισε στο TV Έθνος.

-Η αλήθεια είναι πως τα χρονικά περιθώρια που υπήρχαν μέχρι την πρεμιέρα ήταν τόσο στενά που προσωπικά δεν πίστευα πως το «Μάλιστα, Chef» θα έκανε το ντεμπούτο του στους δέκτες μας χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις.

«Να σου πω ψέματα; Ούτε κι εγώ το πίστευα, γι’ αυτό σου μιλώ για ένα θαύμα. Ομως, τις περισσότερες φορές κάπως έτσι γίνονται πια τα πράγματα στην τηλεόραση. ‘Η θα μένεις χωρίς δουλειά ή από εκεί που δεν το περιμένεις θα έρχονται όλα μαζί και θα πρέπει να κάνεις τον Βέγγο για να προλάβεις. Όμως, σε τόσο δύσκολες εποχές πραγματικά είναι ευτυχία η δουλειά.»

-Η αλήθεια είναι πως πραγματικά δεν ξέρω πώς θα είναι ο φετινός σου χειμώνας με θέατρο, με «Αγαμους», με γυρίσματα...

«Μια χαρά θα είναι, απλά θα τρέξω λίγο πιο πολύ... Και δεν το λέω αυτό με διάθεση διεκπεραίωσης, αλλά με διάθεση αυτοθυσίας. Οπως ξέρεις, για να μπορούν να γίνονται δουλειές τώρα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, οι θυσίες που γίνονται είναι τεράστιες.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved