Ζήνα Κουτσελίνη: «Οι εκπομπές μας σκιαγραφούν συναισθήματα χωρίς περιτύλιγμα...»
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Οι εκπομπές μας σκιαγραφούν συναισθήματα χωρίς περιτύλιγμα...»

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» έκλεισε δύο μήνες στον τηλεοπτικό αέρα του Star. Νιώθει ικανοποιημένη η Ζήνα Κουτσελίνη με το αποτέλεσμα.

«Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη, καθώς μας εμπιστεύτηκαν καλεσμένοι που κατέθεσαν την αλήθεια της ψυχής τους και για μας αυτό αποτελεί το πιο δυνατό κριτήριο. Το να μοιράζεται κανείς για πρώτη φορά συναισθήματα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό θέλει τσαγανό, υψηλή αυτοεκτίμηση, αγάπη προς το συνάνθρωπο και κυρίως να ξέρει πως τελικά π ζωή μας αξίζει περισσότερο από τον οποιοδήποτε.

Οι εκπομπές μας σκιαγραφούν συναισθήματα χωρίς περιτύλιγμα... Δεχόμαστε μηνύματα ανθρώπων στο τηλεφωνικό μας κέντρο που θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες-βιώματα και χαιρόμαστε όταν μας λένε ότι είμαστε το τηλεοπτικό τους ραντεβού. Καθημερινά ζούμε δυνατές στιγμές. Συγκλονίστηκα όταν ο φίλος μου δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας μοιράστηκε με το τηλεοπτικό μας κοινό τη μεγαλύτερη αλήθεια της ζωής του. Μετά το θάνατο του παιδιού του και τη δική του κατάθλιψη, κατάρρευση, μας εξομολογήθηκε πως περιμένουν δίδυμα. Πέρυσι το ίδιο διάστημα μιλούσαμε για τις δύσκολες στιγμές στο facebook (γιατί μένει Αυστραλία με τη γυναίκα του) και φέτος έγινε το θαύμα. Δεν πίστευα ό,τι άκουγα. Όταν το μοιράστηκε ανοιχτά, έκλαιγα από χαρά. Δεν μπόρεσα να μείνω αμέτοχη ξέροντας όσα πέρασε. Για μένα αυτό είναι η εκπομπή, να υποκλινόμαστε σε κάθε συναίσθημα και να μη φοβόμαστε μήπως εκτεθούμε. «Αλήθεια», μια λέξη τόσο απλή και τόσο ουσιαστική συνάμα. Αυτό τηρούμε καθημερινά» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved