Ζήνα Κουτσελίνη: «Καθετί έρχεται στο χρόνο που πρέπει για να μας δικαιώσει»
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Καθετί έρχεται στο χρόνο που πρέπει για να μας δικαιώσει»

Ολοι όσοι δουλεύουν στην τηλεόραση ασχολούνται, λίγο ή πολύ, με τα νούμερα τηλεθέασης. Για την Ζήνα Κουτσελίνη πόσο σημαντικά είναι; Πιστεύει ότι η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έχει πετύχει το στόχο της ως προς τα ποσοστά;

«Όσοι δουλεύουμε στην τηλεόραση ασχολούμαστε με τα νούμερα, κάτι που όμως δεν αφορά στους τηλεθεατές που ουσιαστικά παρακολουθούν μια εκπομπή. Εγώ είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης και τα νούμερα είναι ένα εργαλείο. Η εκπομπή, λοιπόν, καθημερινά έχει μια δυναμική όλο και καλύτερη, θα μείνω όμως σε αυτό που είπα και πριν. Τα νούμερα είναι έξω από το συναίσθημα, δεν χωράνε σε αυτή την εκπομπή που η ίδια η ζωή τα ξεπερνά με την αλήθεια της...» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Πότε θεωρείτε ότι είναι το κατάλληλο διάστημα για μια εκπομπή για να φανεί η πορεία της;

«Οι εκπομπές με διάρκεια αγαπήθηκαν στο χρόνο.»

-Πώς είναι μέχρι τώρα για εσάς ο ρόλος της παρουσιάστριας; Σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως να αργήσατε να ασχοληθείτε με αυτό;

«Καθετί έρχεται στο χρόνο που πρέπει για να μας δικαιώσει. Με ό,τι καταπιάστηκα δεν σκέφτηκα ποτέ μήπως είναι αργά. Καλύτερα να κάνω κάτι και να μην πετύχω, παρά να μην το τολμήσω ποτέ. Στα 45 μου νιώθω πως μπορώ να μοιραστώ αλήθειες με τον κόσμο. Νωρίτερα ίσως να μην είχα την τόλμη να το κάνω, γιατί δεν τα είχα βρει με τον εαυτό μου. Τώρα απολαμβάνω την κάθε στιγμή που μου φέρνει η ζωή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved