JoinUs: Οι καλεσμένοι και όλα όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο
Media

JoinUs: Οι καλεσμένοι και όλα όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Οι καλεσμένοι και όλα όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο  στο JoinUs.

Το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φιλοξενεί την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μας μιλάει για την εμπειρία της μπροστά από τις κάμερες και αναλύει ποιούς ανθρώπους της τηλεόρασης αγαπάει ο κόσμους και ποιους όχι.

Ο Χρήστος Δάντης μιλάει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τους 4 γάμους του, αλλά και για τις φορές που είδε την ιδιωτική του ζωή να γίνεται δημόσια

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ρολάκια με κιμά και έπειτα μας φτιάχνει συγκλονιστικά κοκτέιλ με σορμπέ γεύσεις παγωτού. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει μια χοιρινή τηγανιά με bbq sause, ενώ η Yπατία Παπασταμάτη ετοιμάζει λαχταριστό burger με scrabled αβγά, χαμόν και σος μουστάρδας μελιού.

Η Μυρτώ Κάζη μας δείχνει πώς μπορούμε να αποφύγουμε το σύνδρομο εργασιακής εξουθένωσης ή αλλιώς burnout syndrome που μας “απειλεί” όλους.

Η Νίκη Κάρτσωνα ανακάλυψε το μυστικό για το πώς δεν θα αρρωστήσουμε ούτε μια μέρα μέσα στον χειμώνα και μας το αποκαλύπτει. Η Ιλιάδα Κλάγκου συναντά τον hair stylist, Χρήστο Καλλανιώτη, ο οποίος μας δείχνει πώς θα αποκτήσουμε μαλλιά με πλούσιο όγκο.

Στολίζουμε χριστουγιεννιάτικα το σπίτι μας, κάνουμε δερμοαπόξεση με διαμάντι για λαμπερή επιδερμίδα και παρακολουθούμε πολλή μόδα, για να πάρουμε ιδέες.

Φτιάχνουμε γρήγορα και υγιεινά σνακ με γιαούρτι και συναντάμε με τον ορθοπαιδικό, Στέφανο Αναστασόπουλο, για να ενημερωθούμε για τις βλάβες στους χόνδρους και τις αρθρώσεις.

Την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, η πανέμορφη Άντζελα Γκερέκου είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η Άντζελα μιλάει για το πώς νιώθει τώρα που είναι εκτός Βουλής, για τις δυσκολίες και τις αδικίες που αντιμετωπίζει στη ζωή της, για την κόρη της και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ατομικά μηλοπιτάκια, η Εμμανουέλα Κόκκαλη χοιρινά φιλετάκια αλά κρεμ και η Υπατία Παπασταμάτη μαγειρεύει ρολά κολοκυθιού με γουακαμόλε.

Η Θάλεια Γιαννακοπούλου συναντάει την Ρέα Τουτουνζή, η οποία μιλάει για την αγάπη της για τα ζώα και μας γνωρίζει τον μικρό της σκύλο.

Γνωρίζουμε τη συγγραφέα του παιδικού βιβλίου “Το αστρικό χωριό”, ένα παραμύθι που εξάπτει την φαντασία μας.

Η Μυρτώ Κάζη μας δείχνει πως θα φτιάξουμε μόνοι μας χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Παίρνουμε έμπνευση από τις κοινωνικές δράσεις της cocomat. Μαθαίνουμε τι είναι το “άλμα ζωής”, την κίνηση που χαρίζει δύναμη στις γυναίκες που υποφέρουν απ’ τον καρκίνο.

Πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε την νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “ Ένας άλλος κόσμος”. Κάνουμε Aerial yoga, που μας γυμνάζει και μας διασκεδάζει ταυτόχρονα και έπειτα δοκιμάζουμε πολύ ωραία ρούχα. Τέλος, συναντάμε τον αγγειοχειρουργό, Αλέξανδρο Ματθαίου, ο οποίος έχει τον τρόπο να μας απαλλάξει από τους κιρσούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved