Προγράμματα στον… «πάγο»
Media

Προγράμματα στον… «πάγο»

Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν τη φετινή χρονιά στη «μικρή οθόνη». 

Προγράμματα ακυρώνονται και άλλα μπαίνουν στον «πάγο». Την αρχή κάνανε η Εθνική Ελλάδος και το Κάτω Παρτάλι, που σχετικά νωρίς αποφασίστηκε να μην προβληθούν.

Όσον αφορά το Κάτω Παρτάλι, βέβαια, όλα ήταν πανέτοιμα για να ξεκινήσουν στα τέλη Νοεμβρίου, όμως δεν έχει ακόμη τακτοποιηθεί το οικονομικό θέμα της σειράς με αποτέλεσμα να μην υπάρξει η δυνατότητα να αρχίσουν εκ νέου γυρίσματα. Στο κανάλι καταβάλλουν μεγάλο αγώνα για να βρεθούν τα χρήματα, ωστόσο το ποσό που απαιτείται είναι σχετικά μεγάλο. Σε περίπτωση, μάλιστα, που δεν γίνει το συντομότερο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, και άλλο προγράμματα κινδυνεύουν να «παγώσουν»!

Το Super Idol μάλλον δεν θα βρει τον δρόμο για το Εtv καθώς ο ΣΚΑΪ πρόλαβε να κατοχυρώσει τα δικαιώματα για το Χ-Factor και η εταιρεία παραγωγής του εξωτερικού δεν δίνει δικαιώματα για μετάδοση και των δύο παιχνιδιών σε δύο διαφορετικά κανάλια της ίδιας χώρας. Και το Χ-Factor ωστόσο, μπορεί να μην το δούμε μέσα στη σεζόν, αφού βάσει ρήτρας του συμβολαίου απαιτείται εννιάμηνη προετοιμασία προτού βγει στον «αέρα».

Στο «ψυγείο» μπήκε αρχικά και η σειρά του Alpha, Μη με σκας μέχρι που ανακοινώθηκε ότι αναστέλλεται. Ένα ακόμη παιχνίδι που σταματάει τα γυρίσματα λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι και το Celebrity game night, λόγω της μη καταβολής οφειλομένων από το Mega στην εταιρεία παραγωγής On/NOIR τον ίδιο λόγο, φυσικά, έχουν «παγώσει» και τα σχέδια του Μάρκου Σεφερλή στο Star.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved