Μαρία Κωνσταντάκη: «Ποτέ δεν χρειαζόμουν μεγάλα σπίτια, λιμουζίνες κι ακριβά ρούχα»
Media

Μαρία Κωνσταντάκη: «Ποτέ δεν χρειαζόμουν μεγάλα σπίτια, λιμουζίνες κι ακριβά ρούχα»

H Μαρία Κωνσταντάκη ήταν σε συζητήσεις με το Mega για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του καναλιού, το «Parking».

«Όταν διάβασα αυτό που έγραψες, «κουφάθηκα», γιατί το ήξεραν λίγοι. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έκανα κάποιες συζητήσεις με το κανάλι, αλλά και από την άλλη μεριά δεν έχω να σου πω και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε, απ’ ό,τι ξέρω, έχει πατηθεί για την ώρα το pause γιατί το παιχνίδι πάει για μετά τις γιορτές» τόνισε στο TV Έθνος.

-Και πέρσι είχες κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Mega για να παρουσιάσεις ένα βραδινό, χαλαρό talk show. Να υποθέσω πως η τηλεόραση σε απασχολεί και με την έννοια της παρουσίασης;

«Οχι, δεν με απασχολεί η τηλεόραση με την έννοια ότι θέλω να γίνω παρουσιάστρια. Όμως είμαι ανοιχτή στο να ακούω προτάσεις και να συζητάω πράγματα. Γιατί να πω «όχι» σε κάτι που μπορεί να μου αρέσει ως ιδέα και θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω καλά και να το υποστηρίξω;»

-Θα έκανες κάτι μόνο και μόνο για τα χρήματα και για την προβολή;

«Οχι. Για μένα αυτό που έχει πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα σημασία είναι το ταξίδι. Είναι η εμπειρία. Από την άλλη, όλα είναι σχετικά. Δεν ξέρω τι θα απαντούσα αν ερχόταν κάποιος και μου έδινε 300.000 ευρώ για να κάνω μια δουλειά π0υ δεν θα με εξέφραζε. Μπορεί να την έκανα μόνο και μόνο με το σκεπτικό ότι αυτά τα χρήματα θα μου έδιναν στη συνέχεια την ευκαιρία να ασχοληθώ μόνο με ό,τι αγαπώ και πιστεύω.»

-Το να μπορείς να κάνεις πράγματα μόνο που αγαπάς και σε εκφράζουν είναι... Στις εποχές που ζούμε;

«Πολυτέλεια! Όμως, σε ό,τι με αφορά, δεν έχω παιδιά, δεν έχω οικογένεια, οπότε σαφέστατα και κινούμαι με έναν άλλο τρόπο, με μία άλλη ελευθερία -χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάνω κι εγώ τους συμβιβασμούς μου- και επίσης ποτέ δεν χρειαζόμουν πολλά λεφτά για να είμαι ευτυχισμένη. Ποτέ δεν χρειαζόμουν μεγάλα σπίτια, λιμουζίνες κι ακριβά ρούχα. Το ίδιο καλά περνάω και σε ένα γραφικό ταβερνάκι και σε ένα πολυτελές εστιατόριο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved