JoinUs: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε…
Media

JoinUs: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε…

Όλα όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο JoinUs.

Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές από τις διάσημες καλεσμένες που κάθισαν φέτος στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Ο ένας και μοναδικός showman Τάκης Ζαχαράτος κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα πρώτα του βήματα και εξηγεί γιατί ο κόσμος χρειάστηκε αρκετό καιρό για να καταλάβει ποια είναι η καλλιτεχνική ταυτότητά του.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια πίτα «διαφορετική» . Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων φτιάχνοντάς μας χοιρινό γεμιστό με αποξηραμένα φρούτα και η Υπατία Παπασταμάτη μας ετοιμάζει rolls με ταχίνι και κανέλα.

Η Μυρτώ Κάζη κάνει μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και ο κηπουρός, Σωτήρης Βρεττός, μοιράζεται μαζί μας διάφορες ιδέες για το πώς μπορούμε να στολίσουμε με όμορφα φυτά το σπίτι μας μέσα στις γιορτές.

Η Βάλια Νούσια μας υποδεικνύει πώς πρέπει να γίνεται ο σωστός καθαρισμός των ανοξείδωτων και κεραμικών επιφανειών της κουζίνας.

Αμέσως μετά γυμναζόμαστε κάνοντας ταυτόχρονα και αποθεραπεία με το foam roler.

Πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε την νέα ταινία Joy, με τους Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπράντλει Κούπερ και έπειτα παρακαλοθούμε την εκπληκτική παράσταση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη «Ο Θεός της σφαγής», στο Θέατρο Αθηνών.

Ψωνίζουμε τέλεια δώρα για τους φίλους μας, ενώ με την βοήθεια της Ιλιάδας Κλάγκου και του hair stylist, Χρήστου Καλλανιώτη, λύνουμε όλες τις απορίες που μπορεί να έχουμε για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών μας.

Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καινούρια του ταινία για τον Μηνά Χατζησάββα και για το τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο. Εξηγεί για το αν είναι «δύσκολος» χαρακτήρας, εκφράζει την γνώμη που έχει για τον γάμο και αποκαλύπτει γιατί του λείπουν οι σταθερές ερωτικές σχέσεις. Η Θάλεια Γιαννακοπούλου συνταντάει την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μοιράζονται την αγάπη τους για τα ζώα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ατομικά μηλοπιτάκια με φύλλο Βυρηττού και η Εμμανουέλα Κόκκαλη μια απολαυστική σοκολατόπιτα με εσπρέσο και άρωμα πορτοκάλι. Η Υπατία Παπασταμάτη μας δείχνει πώς να κάνουμε γιορτινό πανετόνε.

Η Μυρτώ Κάζη ανακαλύπτει ποια χτενίσματα είναι must για τα Χριστούγεννα και μας τα προτείνει. Αμέσως μετά γυμναζόμαστε κάνοντας χορό.

Βρήκαμε τρόπο να κάνουμε μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι, η Ιλιάδα Κλάγκου προτείνει τα καλύτερα tips που πρέπει να εφαρμόσουμε στην επιδερμίδα μας, για να μπορέσουμε να νικήσουμε τον χρόνο και έπειτα ανακαλύπτουμε fashion trends.

Η Βάλια Νούσια μας δείχνει πώς να οργανώσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι χωρίς να κουραστούμε καθόλου.

Πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε την πολυαναμενόμενη ταινία Star Wars και διαβάζουμε το νέο βιβλίο της Έρσης Σωτηροπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved