Η Συνατσάκη απαντάει στις φήμες για το κόψιμο της εκπομπής και την δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1
Media

Η Συνατσάκη απαντάει στις φήμες για το κόψιμο της εκπομπής και την δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησαν εκπομπή σε μια δύσκολη ζώνη, αφού ο ΑΝΤ1 είχε αρκετά χρόνια να βάλει εκπομπή εκείνη την ώρα. 

Τα σενάρια για κόψιμο της εκπομπής λόγω της δυσαρέσκειας του ΑΝΤ1 για τα νούμερα της τηλεθέασης έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο tvέθνος και τοποθετήθηκε: «Πρώτον δεν είμαι άνθρωπος που κάνει σενάρια καταστροφολογίας και δεύτερον δεν πιστεύω πως μας περιμένει κανείς στη γωνία. Γράφονται διάφορα, αλλά τι να απαντήσω όταν μιλάμε για μία εκπομπή που είναι ενάμιση μήνα στον αέρα; Επειδή πια οι ρυθμοί είναι τόσο τρελοί, τόσο... εξοντωτικοί, θεωρώ πως έχει χαθεί η αίσθηση του χρόνου. Γράφουμε και λέμε πράγματα για μία εκπομπή λες και έχει περάσει η μισή σεζόν, έχει αποδειχθεί πως έχει πρόβλημα, οπότε και πρέπει να βρεθούν λύσεις. Ας μην προτρέχουμε» είπε και συνέχισε:

«Αν ολόκληρος ο ΑΝΤ1 περίμενε φέτος πως μετά από πολλά χρόνια θα άνοιγε ξανά την απογευματινή του ζώνη και πως από τη μία μέρα στην άλλη η εκπομπή μας θα γινόταν συνήθεια και λατρεία και θα έφερνε τα πάνω-κάτω στις τηλεθεάσεις, τότε ναι, θα είχαμε πρόβλημα. Όμως, επειδή δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, δεν νομίζω ότι οι ιθύνοντες του καναλιού περίμεναν κάτι τέτοιο. Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά από τηλεόραση και ξέρουν τι μπορεί να γίνει και τι όχι και πόσος χρόνος χρειάζεται. Για να στηθεί μία εκπομπή και για να καταφέρει να έχει επιτυχία και να γίνει παρέα, χρειάζεται πάνω απ' όλα χρόνο, γιατί η τηλεόραση είναι συνήθεια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved