Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν καμωνόμαστε ότι με αυτά που λέμε θα... σώσουμε τον πλανήτη»
Media

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν καμωνόμαστε ότι με αυτά που λέμε θα... σώσουμε τον πλανήτη»

Οι Έλληνες τηλεθεατές αγαπούν το κους κους; Τι θέλουν να βλέπουν στην τηλεόραση σύμφωνα με την Μαίρη Συνατσάκη;

«Οι Έλληνες γενικότερα αγαπούν το κους κους. Είμαστε ένας λαός που... το 'χει με το σχόλιο. Μας αρέσει, μας πάει... Από την εποχή που οι γιαγιάδες μας καθόντουσαν στις γειτονιές έξω στο πεζοδρόμιο με την καρεκλίτσα τους, μέχρι και σήμερα. Για να ξεχαστείς; Και για να ξεχαστείς. Σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεόραση, αναμφισβήτητα. Θα κάτσεις να ακούσεις λίγο κους κους, επειδή όλοι μας βιώνουμε μία πολύ δύσκολη καθημερινότητα και θέλουμε έστω και για πέντε λεπτά να ακούσουμε κάτι και να ξεφύγουμε, να χαλαρώσουμε. Τουλάχιστον, κάπως έτσι εμείς στην εκπομπή αντιμετωπίζουμε το κους κους. Δεν καμωνόμαστε ότι με αυτά που λέμε θα... σώσουμε τον πλανήτη» τόνισε στο TV Έθνος.

-Για να συμμετάσχει κανείς σε μία σχολιαστική εκπομπή θα πρέπει να έχει απαλλαγεί από το άγχος του να τα έχει καλά με όλους; Γιατί κάποια στιγμή θα πεις κάτι και ο άλλος θα ενοχληθεί...

«Σε ό,τι με αφορά, δεν έχω τέτοια προβλήματα και κολλήματα. Απαξ και πιστεύω κάτι και αυτό που πιστεύω μπορώ να το στοιχειοθετήσω σωστά, το υπόλοιπο κομμάτι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όμως, αυτό που προσπαθώ είναι να μην είμαι εμμονική και εξ ορισμού κακιά και προκατειλημμένη με συγκεκριμένα πρόσωπα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved