Χρήστος Φερεντίνος: «Είμαστε πρώτοι στην ώρα μας και με διαφορά»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Είμαστε πρώτοι στην ώρα μας και με διαφορά»

Αν και τρίτη χρονιά στον αέρα, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει και μια φθορά στην τηλεθέαση, τα νούμερα είναι καλύτερα από τις δύο προηγούμενες σεζόν. 

«Φέτος τα νούμερα είναι σταθερά ανεβασμένα και είμαστε πρώτοι στην ώρα μας και με διαφορά» τόνισε στο 7 Μέρες TV ο Χρήστος Φερεντίνος.

-Τι πιστεύετε ότι έχει το «Άκου τι είπαν!» που κάνει το κοινό να μην το βαριέται;

«Έχει τις ερωτήσεις που αφορούν την καθημερινότητα μας και το εύρημα του να προσπαθείς να βρεις τι έχουν πει οι άλλοι -την παρεΐστικη διάθεση, τις ανατροπές, το χαβαλέ και τη ζωντάνια που παρά-γεται μέσα από αυτό. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η ανατροπή και η αγωνία το ότι μέχρι την τελευταία στιγμή συμβαίνουν πράγματα και γεννιούνται συναισθήματα στο πλατό -χαρά, ενθουσιασμός, απογοήτευση, πείραγμα, με αποκορύφωμα στο τέλος τους δυο παίκτες που συναγωνίζονται να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν. Είναι ένα είδος καλής ψυχαγωγικής τηλεόρασης που δεν βασίζεται τόσο στην κόντρα και τον ανταγωνισμό, αλλά στην άμιλλα και το ΪΑΪΤ ρΐβν. Όλοι δίνουν τα χέρια, όλοι το διασκεδάζουν και οι ομάδες που χάνουν φεύγουν χαρούμενες. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε κανένα από τα παιχνίδια που έχω κάνει. Το «Ακου τι είπαν!» βασίζεται σε μια παλιά, ξεχασμένη, καλή ψυχαγωγική τηλεόραση, την οποία ο κόσμος έχει ανάγκη. Δεν έχει ανάγκη μόνο από το ριάλιτι και το ξεκατίνιασμα, θέλει να χαμογελάσει και αυτό του προσφέρει απλόχερα η συγκεκριμένη εκπομπή. Είναι μια καθημερινή ανάσα γέλιου.»

-Τι άλλο πιστεύετε ότι έχει ανάγκη ο κόσμος;

«Έχει ανάγκη να ακούσει αισιόδοξες ειδήσεις, όχι κατασκευασμένες κι όχι ψεύτικες. Έχει ανάγκη να γελάσει και, τώρα ακόμη περισσότερο, να συγκινηθεί, να μάθει ωραία πράγματα και να μην ξύνει συνέχεια τις άσχημες ή τις σκοτεινές του πλευρές.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved