«Revenge»: Ο δεύτερος κύκλος έρχεται στον Alpha σε  Α’ Τηλεοπτική προβολή
Media

«Revenge»: Ο δεύτερος κύκλος έρχεται στον Alpha σε Α’ Τηλεοπτική προβολή

Ένα σαγηνευτικό θηλυκό που άλλαξε ταυτότητα για να πάρει εκδίκηση. Μια γυναίκα – αράχνη, που υφαίνει έναν δηλητηριώδη ιστό για να τυλίξει αυτούς που πρόδωσαν τον πατέρα της.

Ίντριγκα, μυστήριο και αγωνία, με φόντο το κοσμοπολίτικο Χάμπτονς.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Revenge», που έχει καταρρίψει τα ρεκόρ τηλεθέασης και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, έρχεται στον Alpha, σε Α’ Τηλεοπτική προβολή, την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, στις 01:30, και θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτέρα-Πέμπτη).

Η Έμιλυ έχει πρόσφατα ανακαλύψει ότι η μητέρα της δεν είναι πεθαμένη, όπως έως τώρα νόμιζε. Όλα τα εκδικητικά πλάνα που είχε καταστρώσει, θα χρειαστεί να περιμένουν, μέχρι να σκάψει βαθιά για τις αλήθειες κάτω από την επιφάνεια. Μια από αυτές όμως θα της προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, όταν ανακαλύψει ποιος ήταν ο επόμενος σύζυγος της μητέρας της. Την ίδια στιγμή, γεγονότα και καταστάσεις πέφτουν με δριμύτητα στην έπαυλη των Γκρέισον: Η Βικτώρια κρύβεται από όλους, κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι έχει πεθάνει, η Σάρλοτ προσπαθεί να απεξαρτηθεί, παρά το γεγονός ότι η προσπάθειά της υπονομεύεται από τον Κόνραντ. Παράλληλα, ο Ντάνιελ- νέος διευθυντής της Γκρέισον Γκλόμπαλ- έρχεται αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη επιχειρηματική οργάνωση. Αλλαγές θα συμβούν και στη ζωή των Πόρτερς, καθώς ο Τζακ θα αναμετρηθεί με νέες προκλήσεις σχετικά με τον Ντέκλαν και την Αμάντα. Στο μεταξύ, ο Νόλαν γοητεύεται από μια νέα παρουσία στη ζωή του, και παίρνει αποφάσεις χωρίς να υποψιάζεται τον κίνδυνο που καραδοκεί...

Λίγα λόγια για τη σειρά...

• Η επιτυχημένη σειρά Revenge έκανε πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου 2011 στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Η επιτυχημένη πορεία της οδήγησε σε 4 κύκλους, αφού σύντομα κατάφερε να σπάσει τα κοντέρ τηλεθέασης στην ώρα προβολής της και σε πολλές περιπτώσεις να ξεπεράσει ακόμα και το θρυλικό και αχτύπητο Lost. Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 10 Μαϊου 2015.

• Στις Χρυσές Σφαίρες του 2012, η Μάντλιν Στόου ήταν υποψήφια για βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο ρόλο της Βικτώρια Γκρέισον.
Την ίδια χρονιά, καθώς και την επόμενη, το 2013, η σειρά ήταν επίσης υποψήφια για το βραβείο People’s Choice Awards. Παράλληλα, ήταν υποψήφια για πλήθος βραβεύσεων σε πολλές τηλεοπτικές διοργανώσεις.

• Η πρωταγωνίστρια, Έμιλυ Βαν Καμπ, είναι ήδη γνωστή από τη πολυσυζητημένη σειρά «Brothers And Sisters» και τη μίνι σειρά «Ben Ηur», ενώ πρόσφατα τη συναντήσαμε στο καστ του τελευταίου «Captain America: The winter Soldier».
Η Μάντλιν Στόου, μια από τις πιο χαρακτηριστικές αμερικανίδες ηθοποιούς με φανατικούς θαυμαστές, πριν βρεθεί στα πλατό του «Revenge», έχει ήδη διανύσει μια αξιοζήλευτη πορεία με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες-ορόσημα, όπως «Ο Τελευταίος Των Μοϊκανών» και «12 Πίθηκοι», και έχει βρεθεί κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες σκηνοθετών- ογκόλιθων, όπως Μάικλ Μαν, Τέρι Γκίλιαμ, Ρόμπερτ Άλτμαν, κ.α.

• Η σειρά έχει αποσπάσει από θετικές έως διθυραμβικές κριτικές από τις πιο έγκυρες πέννες στο χώρο της κριτικής (New York Times, Hollywood Reporter, The Wall Street Journal κ.α.) ήδη από το πρώτο επεισόδιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved