Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Πέτρος με έχει στηρίξει σε πολλά πράγματα»
Media

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Πέτρος με έχει στηρίξει σε πολλά πράγματα»

Για τα νούμερα της εκπομπής που παρουσιάζει στο Mega, μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό You, η Τζένη Μπαλατσινού. Και όχι μόνο. Η παρουσιάστρια πια Τζένη αποκάλυψε τι της λέει ο πρώην σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος και αν τελικά δίνει σημασία στις κριτικές. 

-Τα νούμερα τις εκπομπής τα βλέπεις;

«Ναι, τα βλέπω και όλοι επιδιώκουμε να πάει καλά η εκπομπή και να αρέσει στον κόσμο, όλα είναι σημαντικά».

-Η εκπομπή σημειώνει πολύ καλά νούμερα. Ένιωσες λίγο ότι δικαιώθηκες παίρνοντας το αίμα σου πίσω;

«Δεν θα σου πω ότι πήρα το αίμα μου πίσω γιατί δεν μου το ήπιε και ποτέ κανένας... (γέλια) Ένιωσα πολύ καλά που μου δόθηκε η δυνατότητα να αποδείξω τι μπορώ να κάνω και μέσα από πολλή δουλειά μαζί με την ομάδα μου να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο που ο κόσμος δείχνει να αγαπά. Το «jenny jenny» είναι πολύ κοντά στην αισθητική που θα ήθελα να έχει η τηλεόραση. Σίγουρα, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα...»

-Ο Πέτρος Κωστόπουλος τι σου λέει για την εκπομπή;

«Του αρέσει και είναι και ο πρώτος, αν θες, που πίστεψε σ’ εμένα. Ο Πέτρος με έχει στηρίξει σε πολλά πράγματα. Είναι ευθύς, δεν στρογγυλεύει τα πράγματα, ό,τι είναι να σου πει θα σ’ το πει χωρίς δεύτερη σκέψη».

-Τις κριτικές τις διαβάζεις;

«Ναι αλλά δεν παίρνω όλες τις εφημερίδες για να δω τι γράφουν για μένα. Μια συγκεκριμένη αγοράζω κάθε Κυριακή. Και όλα τα υπόλοιπα τα παρακολουθώ από το Ιnternet».

-Όταν διαβάζεις κάτι που σε αφορά πώς αντιδράς;

«Είμαι συνηθισμένη όλα αυτά τα χρόνια. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της δουλειάς και το γνωρίζω καλά, αρκεί να μην ξεπερνιούνται κάποια όρια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved