Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Όσα δεν πάνε καλά να πάνε καλύτερα»!
Media

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Όσα δεν πάνε καλά να πάνε καλύτερα»!

Για το ρόλο της στο πολύ πετυχημένο σήριαλ του Alpha "Το σόϊ σου", αλλά και για τις προσδοκίες της τη νέα χρονιά που μόλις μπήκε, μίλησε η γλυκιά Ιωάννα Ασημακοπούλου στο περιοδικό Τηλεκοντρόλ. 

-Η... Ζουζουνέλ αγαπήθηκε πολύ.

«Ναι! Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και με τον οποίο δέσαμε υποκριτικά από την πρώτη μέρα, από την οντισιόν - γιατί εγώ πήρα το ρόλο με οντισιόν».

-Υπάρχουν τέτοια ζευγάρια σήμερα, με τόση αγάπη μεταξύ τους;

«Ναι, υπάρχουν! Και στο θέατρο έρχονται και με βρίσκουν και μάλιστα χρησιμοποιούν και τη λέξη «Ζουζουνέλ» μεταξύ τους».

-Τι επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι στην Αντωνία για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίσει η πεθερά της;

«Δεν ξέρω αν θα γίνει κάποιο θαύμα, αλλά στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μεγάλες ανατροπές. Σ’ αυτό θα βοηθήσουν και τα guest, τα οποία ενισχύουν το χαμό»!

-Πώς είναι η συνεργασία ανάμεσα στα μελή της τηλεοπτικής σας οικογενείας;

Είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι μ' αυτούς τους υπέροχους καλλιτέχνες! Έχουμε δέσει όλοι μπροστά και. πίσω από τις κάμερες. Τη Βάσω την υπεραγαπώ! Είναι εξαιρετική συνάδελφος, είναι εξαιρετική φίλη και πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος».

-Τι ξεχωριστό θυμάστε από τα γυρίσματα;

«Στο πρώτο επεισόδιο είχα όλες τις σκηνές σε μία μέρα και έπρεπε να τρώω συνέχεια μηλόπιτα: Έτρωγα λοιπόν μηλόπιτα από το πρωί στις 9 μέχρι τις 6 το απόγευμα. Από εκείνη την ημέρα δεν θέλω να ξαναφάω μηλόπιτα...»

-Τι θα θέλατε να σας φέρει το 2016;

«θα ήθελα να βλέπω γύρω μου λιγότερο πόνο, περισσότερο εν-συναίσθηση και μεγαλύτερη αλληλεγγύη, αν και πιστεύω ότι είμαστε αλληλέγγυος λαός. Να έχουμε αγάπη! Να μας αγαπούν και να αγαπάμε και να υπάρχει δουλειά, για να εργάζεται ο κόσμος. Πόσο σημαντικό»!

-Σε προσωπικό επίπεδο;

«Όσα πηγαίνουν καλά να εξακολουθήσουν να πηγαίνουν καλά, και όσα δεν πάνε καλά να πάνε καλύτερα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved