Η πιο Mega-λη ώρα είναι τώρα–Το πρόβλημα ρευστού, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και το αβέβαιο μέλλον!
Media

Η πιο Mega-λη ώρα είναι τώρα–Το πρόβλημα ρευστού, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και το αβέβαιο μέλλον!

Αυξάνεται η πίεση για την επίλυση των οικονοµικών του Mega, καθώς οι φωνές διαµαρτυρίας από τους απλήρωτους των εταιριών παραγωγής πυκνώνουν, ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος το κανάλι να ξεµείνει από πρόγραµµα. Το κανάλι έχει «καύσιµα» για έναν µήνα ακόµα. Με επαναλήψεις δύο εβδοµάδων και τα ελάχιστα άπαιχτα επεισόδια των ψυχαγωγικών εκποµπών που έχει στη διάθεσή του φτάνει έως τα τέλη Ιανουαρίου και µετά... κενό.

Αν δεν υπάρξει λύση μετά τις συνεδριάσεις του ∆ιοικητικού Συμβουλίου των µετόχων, οι εταιρίες παραγωγής, σύμφωνα με τη real, αρνούνται να ξεκινήσουν και πάλι γυρίσµατα ώστε να παραχθεί νέο τηλεοπτικό προϊόν. Πριν από μία εβδομάδα, διοργανώθηκε έξω από το Mega συγκέντρωση διαµαρτυρίας από τους απλήρωτους συντελεστές σειρών και εκποµπών του καναλιού. Στο µεταξύ, σκληρή στάση φέρεται να τηρεί η εταιρεία παραγωγής Άνωση, που διαµηνύει στο κανάλι ότι, αν δεν υπάρξει σοβαρή ανταπόκριση στα αιτήµατά της για αποπληρωµή χρεών, δεν προτίθεται να προχωρήσει στην παραγωγή νέων επεισοδίων της κωµικής σειράς «Η χειρότερη εβδοµάδα της ζωής µου», ενώ ανάλογη στάση τηρεί και η On/noir που έχει την εκτέλεση της παραγωγής της σειράς «Κάτω Παρτάλι» και της εκποµπής «Celebrity Game Night». Πιο διαλλακτική εµφανίζεται η εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, που αναµένεται να επανεκκινήσει τα γυρίσµατα της σειράς «Μάλιστα, σεφ» και του καθηµερινού τηλεπαιχνιδιού «∆εν έχω λόγια» µε τον Γιώργο Καπουτζίδη μέσα στις επόμενες ημέρες αν υπάρξουν θετικές ενδείξεις για την ολοκλήρωση της αύξησης µετοχικού κεφαλαίου.
Η διαδικασία έχει τελειώσει, ο λογαριασµός έχει ανοίξει και αυτό που υπολείπεται είναι η κατάθεση των χρηµάτων. Αν υπάρξει λύση, θα δοθεί µε την ψυχή στο στόµα και εφόσον εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια. Στις διαρκώς αυξανόµενες πιέσεις που δέχονται από προµηθευτές και εργαζοµένους, οι ιθύνοντες του καναλιού διαµηνύουν ότι τα χρήµατα θα κατατεθούν στα τέλη του μήνα. Ωστόσο, ακόµα δεν έχει διαφανεί το πώς. Παρασκηνιακά γίνονται διαβουλεύσεις για το ποιος θα βάλει χρήµατα, για τους νέους παίκτες που θα µπουν στο µετοχικό σχήµα και τη νοµή της εξουσίας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόµα. Το παιχνίδι παίζεται. Το σχοινί αναµένεται να τεντωθεί κι άλλο. Αν δεν σπάσει, ίσως τελικά ενωθούν οι ετερόκλητες δυνάµεις, προκειµένου να διασωθεί το κανάλι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved