Φαίη Μαυραγάνη: «Μου αρέσουν οι ισορροπίες και καθόλου οι εντάσεις»
Media

Φαίη Μαυραγάνη: «Μου αρέσουν οι ισορροπίες και καθόλου οι εντάσεις»

Η Φαίη Μαυραγάνη μιλάει για την εκπομπή της, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους καλεσμένους της αλλά και για το πόσο πολύ μπορεί να κρατάει τις ισορροπίες όταν ξεκινούν εντάσεις...

Είστε ευχαριστηµένη από την πορεία της εκποµπής; Αναµορφώνετε την ατζέντα σας µε βάση τα νούµερα;

«Ναι, µε απασχολούν τα νούµερα τηλεθέασης και προσαρµόζω πράγµατα. Χαίροµαι όταν είναι καλά και προβληµατίζοµαι όταν δεν είναι τόσο καλά. Μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, λοιπόν, χωρίς να σηµαίνει ότι θα κάνω κάτι που είναι µακριά από εµένα».

Είναι εύκολο ένας δηµοσιογράφος να µην παρεκκλίνει από το έργο του; Εχετε δεχθεί παρεµβάσεις;

«Στο κοµµάτι αυτό αισθάνοµαι ότι έχουµε µπει όλοι στο ίδιο καζάνι και, κατ’ εµέ, όχι άδικα. Μας αντιµετωπίζουν όλους σαν πουληµένους και σαν τους ανθρώπους που εξυπηρετούν συµφέροντα. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις και ότι ανήκω σε αυτές. ∆εν είχα ποτέ πολιτική γραµµή. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η αυτολογοκρισία. Όσο για το αν έχω δεχθεί παρέµβαση, δεν θυµάµαι κάτι ακραίο...»

Έχετε διανύσει πολλά χιλιόµετρα στον στίβο της δηµοσιογραφίας. Θα αλλάζατε κάτι;

«Για να άλλαζα κάτι, θα έπρεπε να αλλάξω χαρακτήρα. Γενικά, λειτουργώ πιο ήπια και αυτό κάποιες φορές µε στενοχωρεί, αλλά για να αλλάξω αυτή τη συµπεριφορά πρέπει να αλλάξω χαρακτήρα, κάτι που δεν µπορεί να γίνει».

Θα θέλατε να είστε πιο απαιτητική; Με ποιους;

«Θα ήθελα να είµαι πιο απαιτητική µε καλεσµένους ή στις επαγγελµατικές συναλλαγές µου. Μου αρέσουν οι ισορροπίες και δεν µου αρέσουν καθόλου οι εντάσεις. Έχω όµως κάτι που εκπλήσσει τους άλλους. Επειδή αντιλαµβάνονται ότι µου αρέσει να οµαλοποιώ τα πράγµατα, αν το τραβήξουν πολύ, τότε οι αντιδράσεις µου δεν είναι αυτές που περιµένουν».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved