Φαίη Μαυραγάνη: «Η ψυχαγωγία είναι ένα πράγµα που δεν το πολυθέλω»
Media

Φαίη Μαυραγάνη: «Η ψυχαγωγία είναι ένα πράγµα που δεν το πολυθέλω»

Παρ’ όλο που η Φαίη Μαυραγάνη ανήκει σε ένα αμιγώς ψυχαγωγικό κανάλι, το Epsilon, η ίδια επιμένει να παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή ενώ τονίζει πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο τομέας της ψυχαγωγίας.

Είναι δύσκολη η δουλειά του δηµοσιογράφου. Πώς καταφέρνετε να κρατάτε ισορροπίες σπίτι σας;

«Προσπαθώ. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, που µου έχουν συµβεί κάποια γεγονότα ανθρωποφαγίας. Ξέρεις, υπάρχουν εκείνοι που καραδοκούν να σε φάνε, εσένα, τον καλεσµένο, το κάδρο... Είναι πολλές οι απαιτήσεις. Πάρα πολλές φορές, τον τελευταίο καιρό, έχω θυµώσει, έχω στενοχωρηθεί µε τη συµπεριφορά συναδέλφων, αλλά, από κει και πέρα, όταν φεύγω από τη δουλειά, προσπαθώ να κατεβάζω την κουρτίνα. ∆εν είναι πάντα εφικτό, αλλά το παλεύω».

Πώς χειρίζεστε τον ανταγωνισµό;

«∆εν µου αρέσει να µε αδικούν και προσπαθώ να µην αδικώ, ίσως να το έχω κάνει και να µην το έχω καταλάβει κάποιες φορές. Αν µε αδικούν, όµως, προσπαθώ µε τα µέτρα και µε τα όπλα που έχω να απαντήσω. ∆εν είµαι άνθρωπος της εκδίκησης, αλλά είµαι άνθρωπος της διεκδίκησης».

Όταν φτάνετε στα όριά σας, έχετε σκεφτεί ποτέ ότι δίνετε περισσότερα, απ’ ό,τι αξίζει, σε αυτή τη δουλειά;

«Όχι, γιατί έχω πάρει πολλά πράγµατα από αυτή τη δουλειά. Εχω πάρει πολλές χαρές, ζω από αυτή τη δουλειά. ∆εν µπαίνω στη διαδικασία της ζυγαριάς. Ξεπερνάω τα δύσκολα και συνεχίζω. Αλλωστε, κάθε εµπόδιο για καλό!»

Σας έχει γίνει ποτέ πρόταση για να κάνετε ψυχαγωγία;

«Η µοναδική πρόταση για ψυχαγωγία που µου έχει γίνει ήταν για το «Εχεις γράµµα» στον ΑΝΤ1, ήταν κάτι που δεν µε ενδιέφερε. Η ψυχαγωγία είναι ένα πράγµα που δεν το πολυθέλω».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved