JoinUs: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε…
Media

JoinUs: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε…

Οι πρώτες εκπομπές JoinUs για το 2016, αυτό το Σαββατοκύριακο. Τι θα δούμε;

Το Σάββατο , 9 Ιανουαρίου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και εξηγεί γιατί δεν έχει παντρευτεί και δεν εχει κάνει παιδιά, αλλά και γιατί την παρεξηγούν γι’ αυτά που λέει. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Αποστόλη Τότσικα. O ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για τα παιδιά του, για το όνειρο που έχει να πάει στην Αμερική και δηλώνει πως είναι “ψυχαναγκαστικός”. Επίσης θα δούμε πολλή μόδα! Η Τόνια από το followme.gr μας δείχνει τους πιο υπέροχους και ανατρεπτικούς συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε με ένα λευκό πουκάμισο. Η Αννούσα Μελά δίνει στιλιστικά tips στα κορίτσια με καμπύλες , για να μάθουν να ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας. Ανακαλύπτουμε νέους τρόπους, για να βγάζουμε φωτογραφίες που θα πάρουν στα σίγουρα περισσότερα like. Βάζουμε extensions στις βλεφαρίδες μας για να ξυπνάμε όμορφες κάθε πρωί, χωρίς μακιγιάζ. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη κάνει mix grill στο σπίτι και ο Σωτήρης Βρεττός μας δείχνει πώς να διατηρήσουμε τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερες μέρες. Πηγαίνουμε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την Βάλια Ζαμπάρα, η οποία μας δείχνει που υπάρχει το καλύτερο street art.

Βλέπουμε τις ταινίες που θα μας συναρπάσουν το 2016 στο σινεμά και έπειτα πάμε θέατρο στην παιδική παράσταση “Mια πεντάμορφη… τέρας” με την Μαρία Κορινθίου και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο.

Την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου η Σοφία Φιλιππίδου είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η ηθοποιός εξηγεί γιατί ήταν πάντα το “παράξενο” κορίτσι και αποκαλύπτει γιατί ασχολείται με τα ταρώ αλλά και γιατί τρομάζει όταν κάνει πράγματα που δεν ελέγχει. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συζητάει με τον Μάκη Δελαπόρτα για τους αστέρες του παλιού ελληνικού σινεμά που όλοι λατρέψαμε και μας διηγείται ιστορίες που δεν ξέραμε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Ρένα Βλαχοπούλου και τον Γιάννη Δαλιανίδη. Η Αννούσα Μελά προτείνει τρόπους για το πώς μπορούμε να φορέσουμε τα καπέλα που μας αρέσουν, για να δημιουργήσουμε υπέροχο στιλ στην πόλη. Η Τόνια από το followme.gr μας δείχνει πώς να διατηρήσουμε καθαρά τα λευκά sneakers. Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει λαχταριστά ντόνατς με κρέμα λεμόνι. Μαθαίνουμε όλους τους μύθους και τις αλήθειες για τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Η life coach, Νάνσυ Μαλλέρου, μας δίνει συμβουλές για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να μάθουμε να σκεφτόμαστε θετικά. Η Ιλιάδα Κλάγκου φτιάχνει μια μάσκα προσώπου που θα απαλύνει την επιδερμίδα από το ξενύχτι, με υλικά από την κουζίνα μας. Κάνουμε εδαφοκάλυψη, για να ένα εντυπωσιακό μπαλκόνι. Βοηθάμε τα παιδιά μας να αντιμετωπίσουν το συνάχι του Χειμώνα και πάμε βόλτα, για να δοκιμάσουμε τα καλύτερα αβγά της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved