Τα σχέδια του ΑΝΤ1
Media

Τα σχέδια του ΑΝΤ1

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 και όλα όσα θα… δούμε στο άμεστο μέλλον στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Δύο σίριαλ ήδη βρίσκονται στα σκαριά για να ενταχθούν στο πρόγραμμα του καναλιού. Τα Δίδυμα φεγγάρια, η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, ξεκίνησε γυρίσματα στα τέλη Νοεμβρίου και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού στα τέλη Ιανουαρίου. Επίσης, ήδη προετοιμάζεται, έχοντας ξεκινήσει την ανάγνωση του σεναρίου οι ηθοποιοί, και πη σειρά Daddy Cool, που ετοιμάζει η Τίνα Καμπίτση, και ηοποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού στα μέσα Φεβρουαρίου.

Προετοιμασία γίνεται και για τα δύο μεγάλα σόου του ΑΝΤΙ, YFSF και το καινούργιο Keep it in the family.

Στο YFSF την παρουσίαση σταθερά κάνει η Μαρία Μπεκατώρου. Παράλληλα, νέα πρόσωπα θα δούμε φέτος στην κριτική επιτροπή. Ο Σταμάτης Φασουλής ήδη έχει συμφωνήσει ενώ γίνονται και επαφές και με τις δύο κυρίες που θα καθίσουν στις θέσεις των κριτών, χωρίς όμως ακόμη να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα ονόματα. Το Keep it in the family είναι ένα καινούργιο πολύ διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι. Παρουσιαστής για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς και θα μπει στο πρόγραμμα στα μέσα Μαρτίου - πιθανότατα κάθε Σάββατο βράδυ.

Οι νέες προσθήκες θα φέρουν φυσικά και αλλαγές στο ήδη ισχύον πρόγραμμα, ενώ μία από τις αλλαγές που βρίσκεται ήδη υπό συζήτηση ανάμεσα στα στελέχη του καναλιού είναι η μεταφορά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τις 20.00, που μεταδίδεται τώρα, στις 19.00, ώστε να διευρυνθεί η prime time. Φυσικά, οι άνθρωποι του ΑΝΤΙ δεν ηρεμούν και ήδη συζητούν άλλα κόνσεπτ που ενδέχεται να δούμε στον τηλεοπτικό αέρα μέσα στη σεζόν. Ωστόσο, ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνίες, επομένως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Συνεχίζονται οι επαφές με νέα, λαμπερά ονόματα. Ένα πρόσωπο που συζητιέται έντονα ότι θα επιστρέψει στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Η πολυτάλαντη παρουσιάστρια πιθανότατα θα αναλάβει κάποιο νέο κόνσεπτ, ενώ ενδέχεται να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποιο από τα καινούργια σίριαλ που ετοιμάζει το κανάλι. Και άλλες, όμως, ηχηρές μεταγραφές προβλέπεται να γίνουν μέσα στους επόμενους μήνες, οι οποίες θα ενισχύσουν το προφίλ του καναλιού.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved