Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζήτησα από το Παρτάλι να με λυπηθούν και να μη με σκοτώσουν»
Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζήτησα από το Παρτάλι να με λυπηθούν και να μη με σκοτώσουν»

Τη νομική οδό πρόκειται να ακολουθήσουν πολλοί συντελεστές της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Κάτω Παρτάλι» για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος ως αισιόδοξος άνθρωπος που είναι, θέλει να πιστεύει πως θα συνεχιστούν κάποια στιγμή στο μέλλον τα γυρίσματα ενώ αποκαλύπτει τι ζήτησε από τον δημιουργό του σίριαλ ώστε να παραμείνει μέχρι το τέλος της ιστορίας.

Στην τελευταία µας κουβέντα, τον Αύγουστο, µου έλεγες ότι περιµένετε να ενηµερωθείτε για την άµεση έναρξη των γυρισµάτων των καινούργιων επεισοδίων για το «Κάτω Παρτάλι»...

«Από... πέρυσι δηλαδή! Κι ακόµα στην ίδια φάση είµαστε. Υπάρχει ένα γενικότερο σκηνικό θρίλερ στα τηλεοπτικά και όχι µόνο πράγµατα και το ίδιο συµβαίνει και µε το «Παρτάλι». ∆εν έχουν λυθεί τα οικονοµικά «κολλήµατα», εποµένως δεν µπορούµε να ξεκινήσουµε τα γυρίσµατά µας».

Σου χρωστάνε αρκετά επεισόδια, απ’ ό,τι ξέρω...

«∆εκατρία ολόκληρα επεισόδια! ∆εν έχουµε να κάνουµε µε δύο-τρία επεισόδια, αλλά µε δεκατρία και όπως καταλαβαίνεις είναι άγρια τα πράγµατα. Οι τεχνικοί πληρώθηκαν, εµείς όχι και είµαστε έτοιµοι να κινηθούµε νοµικά για να µη χάσουµε τα χρήµατά µας. Βλέπεις τι γίνεται στο Mega. Εύχοµαι να βρεθούν λύσεις, γιατί είναι αµαρτία να µείνουν απλήρωτοι και χωρίς δουλειά τόσοι άνθρωποι που έχουν παλέψει γι’ αυτό».

Κρίµα θα είναι και να µην ολοκληρωθεί το «Παρτάλι».

«Ναι, πολύ κρίµα, γιατί είναι µια εξαιρετική σειρά που φτιάχνεται µε πολλή αγάπη και µεράκι απ’ το σύνολο των συντελεστών της. Και για εµάς τους ηθοποιούς θα είναι δύσκολο και για το κοινό που έχει αγκαλιάσει µε τόση θέρµη τη δουλειά µας».

Υπάρχει ένα κρίσιµο ραντεβού για να βρεθεί λύση άµεσα. Αν όλα πάνε καλά, θα είσαι σε αρκετά επεισόδια της σειράς, έτσι δεν είναι;

«Ναι, θα είµαι στον νέο κύκλο τού «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα», που ξεκινάει στον Alpha, αλλά θα µε δείτε και σε αρκετά από τα 10 καινούργια επεισόδια του «Παρταλιού»».

Αληθεύει ότι ζήτησες να µείνεις µέχρι το φινάλε του και να µη σε «σκοτώσουν» στη διαδροµή;

«Ναι, ξέροντας πως ο εξαίρετος σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου θα συνεχίσει να... βγάζει από τη µέση διάφορους ήρωες, του ζήτησα να µε λυπηθεί (σ.σ.: γελάει) και να µείνω ως το τέλος. Για να δούµε τι θα δούµε και κυρίως αν θα το δούµε. Θέλω να πιστεύω, επειδή είµαι γενικότερα ένας αισιόδοξος άνθρωπος, ότι θα βρεθεί λύση τελικά».

Τι περιµένει τον Κωνσταντίνο, που «ντύνεσαι» στα νέα επεισόδια; Έχεις κάποια εικόνα;

«Το µόνο που ξέρω είναι ότι θα µείνει ζωντανός ως το φινάλε, όλα τα άλλα τα γνωρίζει µονάχα ο ίδιος ο Λευτέρης και κανείς άλλος. Κρατάει πάντα µυστήριο, κυρίως δε µε τα δέκα τελευταία επεισόδιά του...»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved