Βγήκε το όνομα του Βλοντάκη από τους τίτλους του Λόγω TiVis!  Τι συμβαίνει;
Media

Βγήκε το όνομα του Βλοντάκη από τους τίτλους του Λόγω TiVis! Τι συμβαίνει;

Απών είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Αντώνης Βλοντάκης από το πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha

Ο πρώην αθλητής που εδώ και μερικά χρόνια κάνει καριέρα και ως ηθοποιός και ως παρουσιαστής, ήταν από τα "δυνατά" μέλη της εκπομπής αλλά εδώ και λίγες ημέρες δεν βρίσκεται στο στούντιο ενώ από χθες το όνομά του δεν υπάρχει πια ούτε στους τίτλους αρχής της εκπομπής "Λόγω Tivis".

Είναι ολοφάνερο δηλαδή ότι η συνεργασία του με την πετυχημένη απογευματινή εκπομπή του Alpha έφτασε στο τέλος της κι ας μην έχει γίνει ακόμα τουλάχιστον καμία επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος. Τι έχει συμβεί; Κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ο Αντώνης Βλοντάκης, όπως και όλοι οι Ολυμπιονίκες έχει διοριστεί τιμητικά, λόγω των αθλητικών επιτυχιών του, στο Λιμενικό Σώμα. Γι' αυτό και η συμμετοχή του ως τώρα στην τηλεοπτική εκπομπή ήταν "φιλική".

Μια κουβέντα του όμως για τον Μένιος Φουρθιώτης- καθόλου κολακευτική- την προηγούμενη εβδομάδα σχολιάζοντας την συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια σε εκείνον και την εκπομπή του "Αποκαλυπτικά" στο Epsilon Tv, πυροδότησε μια κόντρα που κορυφώθηκε με ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή του Μένιου, εναντίον του με αναφορά και στην απασχόλησή του στο Λιμενικό που άναψε φωτιές.

Τι είχε πει ο Βλοντάκης: Ότι η Ζέτα δε θα έδινε ποτέ συνέντευξη στον Μένιο, αν δεν είχε ανάγκη από δουλειά.... Φυσικά ο παρουσιαστής και στέλεχος του Epsilon Tv θίχτηκε και απάντησε on air.

Κάποιες καταγγελίες που έγιναν στο Λιμενικό Σώμα εναντίον του Αντώνη Βλοντάκη και προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, τόσο ο ίδιος, όσο και το κανάλι της Κάντζα αποφάσισαν από κοινού να σταματήσει να εμφανίζεται στην εκπομπή κι ας ήταν φιλική η συμμετοχή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved