Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν νομίζω πως η κρίση επηρεάζει στ' αλήθεια τις σχέσεις»
Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν νομίζω πως η κρίση επηρεάζει στ' αλήθεια τις σχέσεις»

Η επιλογή της Δανάης Επιθυμιάδη ως συντρόφου του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» πώς έγινε;

«Έπειτα από μαραθώνιο κάστινγκ! Στο τέλος πέρασαν περίπου 10-17 κορίτσια, για να επιλεχτούν τρία και τελικά να φτάσουμε στο... outsider, τη Δανάη δηλαδή. Η Δανάη μπορεί να μην έχει ξανακάνει τηλεόραση, αποδεικνύεται όμως εξαιρετική. Τόσα χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο που να μπαίνει στο... νόημα τόσο εύκολα και τόσο εύστοχα!» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Εσείς είχατε λόγο στην τελική επιλογή;

«Όταν ξέρεις πως έχεις μπροστά σου 55 επεισόδια για φέτος, είναι σαν να τον... παντρεύεσαι τον άλλον. Άρα χρειάζεται να υπάρχει μια χημεία. Με αυτή την έννοια, είχα κι εγώ φυσικά λόγο στην τελική επιλογή και ήμουν βέβαια παρών στο κάστινγκ, που, αν και ήταν κάπως άχαρο, έγινε μάθημα για μένα. Γιατί εγώ ήμουν, ας πούμε, στην... τυχερή μεριά και έβλεπα την αγωνία των άλλων συναδέλφων. Ζόρικο πράγμα...»

-Στην Ελλάδα της κρίσης, είναι εύκολο να ζουν μαζί δυο άνθρωποι;

«Δεν νομίζω πως η κρίση επηρεάζει στ' αλήθεια τις σχέσεις. Ίσως επηρεάζει το πόσα παιδιά θα κάνεις... Υποψιάζομαι λοιπόν ότι κάποιοι απλώς χρησιμοποιούν την κρίση ως δικαιολογία για να ζουν μόνοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Τα πάντα μοιάζουν καλύτερα όταν τα μοιράζεσαι...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved