Δανάη Επιθυμιάδη: «Δοκιμάζεις, αποτυγχάνεις, προσπαθείς ξανά και κάτι βρίσκεις»
Media

Δανάη Επιθυμιάδη: «Δοκιμάζεις, αποτυγχάνεις, προσπαθείς ξανά και κάτι βρίσκεις»

Η Δανάη Επιθυμιάδη είναι το νέο πρόσωπο στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Πώς νιώθει για την επιλογή της;

«Όταν πήγα στο κάστινγκ, επειδή ήταν κάτι που προέκυψε και όχι κάτι που συνειδητά κυνηγούσα, ήταν πολύ ωραία. Καθότι εντελώς άπειρη τηλεοπτικά, είχα πάρει ως δεδομένο ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες, που άλλες συνάδελφοι, πιο έμπειρες από μένα, ενδεχομένως δεν θα τις είχαν. Αυτή η δυσκολία με χαλάρωσε κατά κάποιον τρόπο, γιατί ασχολήθηκα μόνο με το να δείξω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα και όχι με το να τα κάνω όλα σωστά .Όταν μου το ανακοίνωσαν, σχεδόν δεν το πίστευα. Νομίζω είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που συνέβη κάτι τόσο αβίαστα» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Οι σπουδές και οι εμπειρίες σας σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη σας βοηθούν στην ελληνική πραγματικότητα ή δεν... εφάπτονται πουθενά;

«Προφανώς και με έχουν βοηθήσει. Από εκεί ξεκινάω πάντα, με ό,τι κι αν καταπιάνομαι. Από εκεί και πέρα, τα περισσότερα τα μαθαίνεις πάνω στη δουλειά. Δοκιμάζεις, αποτυγχάνεις, προσπαθείς ξανά και κάτι βρίσκεις. Σιγά σιγά. Είναι μια διαρκής αναζήτηση η δουλειά μας, κι αυτό είναι υπέροχο».

-Η κρίση εμποδίζει τα ζευγάρια να προχωρήσουν μαζί ή πρόκειται για μια δικαιολογία;

«Ισως και τα δύο. Είμαστε και μια γενιά που τις ψάχνουμε λίγο τις δικαιολογίες, για να ξεφύγουμε από καταστάσεις που μας στριμώχνουν. Παρ' όλα αυτά, αντικειμενική δυσκολία υπάρχει και αποτελεί εμπόδιο στο να προχωρήσεις με τον σύντροφο σου στη δημιουργία οικογένειας. Όσο εγωιστικό μπορεί να είναι το να συνεχίζεις να ζεις μόνος, άλλο τόσο μπορεί να είναι και το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί χωρίς να του παρέχεις τα στοιχειώδη. Παρ' όλα αυτά, αισθάνομαι πως, αν ή οικογένεια είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, υπάρχει τρόπος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved