Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ο ανταγωνισμός, οι ευχές και τα νούμερα τηλεθέασης
Media

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ο ανταγωνισμός, οι ευχές και τα νούμερα τηλεθέασης

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία παίρνει συνεντεύξεις στην επιτυχημένη εκπομπή του σαββατοκύριακου «Join Us» μιλάει για τις αντίπαλες εκπομπές που μοιάζουν με τη δική της, δίνει τις καλύτερες ευχές της για τη νέα χρονιά και αποκαλύπτει αν παρακολουθεί την πορεία των αντιπάλων της.

Τι περιµένεις από το 2016;

«Να έχουµε την υγεία µας και ο ένας τον άλλον. Αυτά φτάνουν».

Γεµίσαµε «Join us», τι θα γίνει;

(Σ.σ.: γελάει) «∆εν ξέρω! Αν πολλαπλασιάζεται µια ωραία ιδέα, είναι καλό. Επίσης, αν δεν βγει ένα δεύτερο ή τρίτο από κάτι, πώς θα εκτιµήσεις το πρώτο»;

Σε ενοχλεί;

«Θα µε ενοχλούσε αν δεν πηγαίναµε καλά εµείς. Αλλά επειδή πηγαίνουµε πολύ καλύτερα από τότε που δηµιουργήθηκε ανταγωνισµός, µπορώ να σου πω ότι νιώθω περήφανη που εµείς συνεχίζουµε να κάνουµε αυτό που κάναµε από την αρχή και ο κόσµος αγαπάει την εκποµπή µας όπως είναι. Αν υπάρχουν κι άλλοι που κάνουν περίπου αυτό που κάνουµε ή που νοµίζουν εκείνοι ότι κάνουµε, τότε ευχαριστούµε πολύ, τιµή µας».

Λόγω ανταγωνισµού δεν µπήκες στη διαδικασία να ξαναχτίσεις το προϊόν σου;

«Κατ’ αρχάς, είναι η εκποµπή «µας», όχι «µου». Κι αυτό ακριβώς είναι το µυστικό που καµία άλλη εκποµπή δεν έχει. Εµείς δεν κάνουµε one man show. Σε εµάς ο καθένας ξεχωρίζει µέσα από την οµάδα και προσδιορίζεται µέσα από την παρέα. Άρα, αυτό και µόνο είναι µια τεράστια διαφορά. ∆εν λέω αν οι άλλοι κάνουν καλά ή άσχηµα, λέω απλώς ότι είµαστε αλλιώς».

Παρακολουθείς τα νούµερα των αντιπάλων σου;

«∆εν τα παρακολουθώ µε την έννοια να κάτσω να δω τι έκαναν. Εδώ δεν παρακολουθώ τι κάναµε εµείς. Όµως, υπάρχει ένα κουτσοµπολιό στο ίντερνετ για το τι έκανε ο καθένας, οπότε δεν µπορείς να το αποφύγεις, έρχεται µπροστά σου».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved