«Ταμάμ»: Πότε θα βγάλει η Ντιλέκ τη μαντίλα;
Media

«Ταμάμ»: Πότε θα βγάλει η Ντιλέκ τη μαντίλα;

Για τον ρόλο της στο "Ταμάμ" μίλησε η Τζωρτζίνα Λιώση , αλλά και για την περιβόητη μαντίλα, την οποία ο σκηνοθέτης δε λέει να της βγάλει!

Δεύτερη σεζόν για το «Ταμάμ». Τι έχανε τη συγκεκριμένη σειρά να αγαπηθεί τόσο πολύ από το ελληνικό κοινό;

«Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς. Είναι αυτό που ένιωσα κι εγώ όταν το διάβασα. Επιπλέον, είναι κάτι που γίνεται με πολλή αγάπη και αφοσίωση όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν στο χώρο λόγω των συνθηκών. Με ό,τι έχουμε, προσπαθούμε να κάνουμε κάτι όσο το δυνατόν καλύτερο. Είναι επίσης μία σειρά η οποία περνάει πάρα πολλά κοινωνικά μηνύματα, αλλά μέσα από την κωμωδία, χωρίς να γίνεται βαρύ».

Θα άφηνες ποτέ το χώρο στον οποίο έχεις μπει για να επιστρέψεις στην εγκληματολογία;

«Προς το παρόν, δεν είναι κάτι που θα ήθελα, απλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σκέφτομαι την επόμενη μέρα ή σε τρεις μήνες ή σε δέκα χρόνια. Αλλά σύμφωνα με το πώς είμαι αυτή τη στιγμή μέσα μου, θα ήθελα ιδανικά να εξελίσσομαι σε αυτό που κάνω τώρα και να έχω διάρκεια γιατί μου αρέσει πάρα πολύ».

Ποια είναι τα σχόλια που παίρνεις από τον κόσμο μέσα από τα μηνύματα του στα social media;

«Παίρνω πολλή αγάπη και επικοινωνούν για να πουν κάτι θετικό».

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και κάποιες εξομολογήσεις. Ποιο είναι το πιο τρελό μήνυμα που να σου έχουν στείλει και να σου έχει μείνει;

«Δεν θυμάμαι κάτι αρκετά τρελό. Συνήθως με ρωτούν αν η Ντιλέκ θα βγάλει τη μαντίλα».

Και σε αυτή την ερώτηση τι απαντάς;

«Ότι, προς το παρόν, από όσο ξέρω κι εγώ όχι».

Στον ελεύθερο χρόνο σου τι κάνεις;

«Μετά τα γυρίσματα, που είναι καθημερινά κάνω κάποια μαθήματα χορού και θεάτρου και όταν γυρίζω σπίτι έχω πάντα διάβασμα για την επόμενη μέρα. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο θέλω να είμαι με τους αγαπημένους μου ανθρώπους ανεξάρτητα από το πού, γιατί δεν παίζει ρόλο, αρκεί να έχω κοντά μου αυτούς με τους οποίους περνώ καλά και γελώ και μου λείπουν Αν είναι μία καθημερινή μου αρέσει πολύ να βλέπω ταινίες».

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved