Λευτέρης Ζαμπετάκης: Ο ρόλος του στο Μπρούσκο
Media

Λευτέρης Ζαμπετάκης: Ο ρόλος του στο Μπρούσκο

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στο «Μπρούσκο».

«Υποδύομαι τον Άρη, ο οποίος μπαίνει στη σχέση της Δάφνης κα του Μάρκου.. Είναι ένας καλλιεργημένος νέος από καλή οικογένεια, με οικογενειακή περιουσία και εμφανίσιμος. Κάθε γυναίκα θα μπορούσε να τον αγαπήσει και γα τον ερωτευτεί και έχει μια μαγεία στο να τις κερδίζει. Αλλά κρύβει κάτι που θα το δούμε αργότερα» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ.

-Και προκύπτει ένα ραντεβού με τη Δάφνη στο καφενείο.

«Ναι, θα γίνει αυτή η συνάντηση. Ξέρει ότι είναι με τον Μάρκο, αλλά τη φλερτάρει επίμονα και τη διεκδικεί, χωρίς να φοβάται τις αντιδράσεις που μπορεί να προκύψουν.»

-Σε ό,τι αφορά το «Δαχτυλίδι της φωτιάς», ο Πάρις ήλπιζε ότι κάποια στιγμή θα καταλήξει με την Ελένη.

«Το διεκδικεί γιατί θέλει να νιώσει μια ασφάλεια, μια σταθερότητα στη ζωή του. Η Ελένη του στάθηκε πιο πολύ από τον καθένα και δεν αμφισβήτησε ποτέ την αθωότητα του. Και ο Πάρις δεν το ξεχνάει αυτό.»

-Όμως, είχε μια ζωή για την οποία δεν έχει μιλήσει σε κανέναν, όπως η σχέση με τον Πέτρο και ότι είναι έγκυος στο παιδί του.

«Έχει κρυμμένα πολλά μυστικά μέσα της. Δεν τα έχει μοιραστεί με κανέναν κι αυτό είναι ένα μεγάλο βάρος να το κουβαλάς. Και παρά τις πιέσεις των φίλων της να μιλήσει, δεν το έκανε ποτέ κι αυτό σημαίνει ότι είναι ένα πολύ δυνατό άτομο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved