Γερμανού: «Θα μπορούσα να είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με την πορεία της εκπομπής μου, αλλά...»
Media

Γερμανού: «Θα μπορούσα να είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με την πορεία της εκπομπής μου, αλλά...»

Πολλά ακούγονται στην... τηλεοπτική πιάτσα για το παρασκήνιο της συνεργασία της Ναταλίας Γερμανού με το Epsilon και άλλα τόσα για τον ανταγωνισμό της παρουσιάστριας με την... απέναντι Ελένη Μενεγάκη κάθε μεσημέρι.

Η ίδια η Ναταλία αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει στο people για όλα αυτά, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. Τι λέει λοιπόν για την απόδοση της εκπομπής της «namaste», τρεις μήνες μετά την έναρξή της; «Θα μπορούσα να είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, αλλά δεν είμαι, από τον εαυτό μου κυρίως. Είναι όμως ένα προϊόν που παρουσιάζεται για πρώτη φορά και έχει πάρα πολύ δρόμο ώστε να αποδείξει πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει. Συνεπώς, θα προτιμούσα να μην είμαι αυστηρή κρίνοντας ένα νεογέννητο παιδάκι, αλλά να το αφήσω να μεγαλώσει και να δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα».

Όσο για τον φημολογούμενο ανταγωνισμό της με την Ελένη Μενεγάκη που αντιμετωπίζει καθημερινά κάθε μεσημέρι, η Ναταλία Γερμανού τονίζει: «Είχα πλήρη επίγνωση πως δεν πάω να πολεμήσω με ένα brand σαν την Ελένη Μενεγάκη. Ευθύς εξαρχής θεωρούσα ότι δεν είμαι απέναντι στην Ελένη, αλλά δίπλα της, γιατί από τη φύση μου δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά κανέναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον ένα κορίτσι που το γνωρίζω είκοσι χρόνια και το έχω μέσα στην καρδιά μου, σε μια πολύ ξεχωριστή θέση. Αυτό, όμως, που θέλω να τονίσω είναι πως έχω την αμέριστη στήριξη, αγάπη και συμπαράσταση από το Έψιλον για την εκπομπή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved