Σπυρόπουλος: «Χωρίς να βάζουμε λεφτά στις δουλειές μας, περιμέναμε να εισπράττουμε για πάντα»
Media

Σπυρόπουλος: «Χωρίς να βάζουμε λεφτά στις δουλειές μας, περιμέναμε να εισπράττουμε για πάντα»

Ο Κώστας Σπυρόπουλος απουσίαζε πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Πώς αποφάσισε να πει τώρα «ναι» στον ΑΝΤ1;

«Ούτε κι εγώ έχω μετρήσει πόσα χρόνια... Άλλωστε δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Εγώ είμαι υπέρ της... αφαίρεσης και όχι της πρόσθεσης των χρόνων. Ακόμα και στα γενέθλια μου, λέω «ουφ, έφυγε ένας χρόνος από πάνω μου, πάμε γι'άλλα, για καινούρια»... Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Όσο για το "ναι", το είπα γιατί αυτός ο "Μάρκος ΒΧ", όπως μου αρέσει να αποκαλώ τον ρόλο μου, με ιντρίγκαρε από την πρώτη στιγμή, μια και με ερέθισε καλλιτεχνικά η ιδέα του τρελούτσικου ακτιβιστή από τον Αμαζόνιο. Από την άλλη, μου άρεσε και το πολυπολιτισμικό του πράγματος, αυτό το που κάνει τη διαφορά, γιατί κάποτε πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε και ως πολίτες του κόσμου» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Όπως δηλαδή ένας Τούρκος και μια Ελληνίδα, μαζί με τα παιδιά τους από διαφορετικούς γάμους, που από αγάπη καλούνται να συγκατοικήσουν...

«Ακριβώς... Κάποτε, εάν βλέπαμε με οποιονδήποτε τρόπο Τούρκο μπροστά μας, θα φωνάζαμε "γιούργια". Τώρα όμως βρίσκω πολύ πιο ανθρώπινη και ενδιαφέρουσα την ιδέα πως σιγά σιγά αλλάζουν τα πράγματα σε αυτό τον κόσμο. Να, για παράδειγμα, κάποτε συμπεριφερόμασταν και σαν... εισοδηματίες. Χωρίς να βάζουμε λεφτά στις δουλειές μας, περιμέναμε να εισπράττουμε για πάντα. Πάνε αυτά τώρα, θέλω να πιστεύω»..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved