Σμαράγδα Καρύδη: «Πρέπει να ολοκληρωθεί η Εθνική Ελλάδος»
Media

Σμαράγδα Καρύδη: «Πρέπει να ολοκληρωθεί η Εθνική Ελλάδος»

Για το μέλλον της σειράς «Εθνική Ελλάδος» που τόσο ξαφνικά σταμάτησε να προβάλλεται ενώ σταμάτησαν και τα γυρίσματα, μιλάει η Σμαράγδα Καρύδη.

Μιας και αναφερόµαστε στον Καπουτζίδη, τι µέλλει γενέσθαι µε τη σειρά του «Εθνική Ελλάδος», στην οποία πρωταγωνιστείς; Πάγωσε;

«∆εν ξέρω κάτι συγκεκριµένο να σου πω... Μας έχουν ενηµερώσει ότι τον Φεβρουάριο θα µάθουµε το µέλλον της σειράς που αγαπήσαµε πάρα πολύ».

Ακούγεται ότι θα µπείτε και πάλι για γύρισµα την άνοιξη για να βγουν επεισόδια τη νέα σεζόν.

«Αυτό ακούγεται, αυτό κουβεντιάσαµε. Μετά το Πάσχα, αν πάνε καλά τα πράγµατα στο Mega, στην Ελλάδα κ.λπ., ελπίζουµε να επιστρέψουµε στα γυρίσµατά µας. Ο Γιώργος έχει γράψει ένα συναρπαστικό σενάριο, όλοι οι συντελεστές δίνουµε τον καλύτερό µας εαυτό και το κοινό µάς έχει αγκαλιάσει µε θέρµη. Μείναµε και µείνατε µε την µπουκιά στο στόµα και ελπίζω να δοθεί λύση. Πρέπει να ολοκληρωθεί η σειρά».

Σε κέντρισε που µετά την Ντάλια που έπαιξες στο «Παρά πέντε» του Γιώργου, κλήθηκες στη νέα του σειρά να κάνεις κάτι τόσο διαφορετικό;

«Με γοήτευσε και µε κέντρισε πολύ. Μου άρεσε που µου έδωσε να παίξω τη γυναίκα της διπλανής πόρτας, µια καθηµερινή, κανονική γυναίκα που είναι άνεργη και παλεύει να τα βγάλει πέρα. Βούτηξα σε αυτή και την αγάπησα ιδιαίτερα».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved