Σμαράγδα Καρύδη: «Λαχταράμε να ξαναµπούµε σε γυρίσµατα και να προχωρήσει η «Εθνική Ελλάδος»»
Media

Σμαράγδα Καρύδη: «Λαχταράμε να ξαναµπούµε σε γυρίσµατα και να προχωρήσει η «Εθνική Ελλάδος»»

Η Σμαράγδα Καρύδη παραδέχεται πως μαζί με τις υπόλοιπες συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» η οποία τόσο άδοξα διακόπηκε σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων, περιμένουν πώς και πώς να ξαναξεκινήσουν.

Τέσσερις πρωταγωνίστριες χωρίς εντάσεις. Γίνεται;

«Γίνεται και παραγίνεται! Με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Mαριέλλα Σαββίδου δέσαµε εξαιρετικά και γίναµε οµάδα, όπως αυτή που φτιάχνουν οι ηρωίδες που παίζουµε στη σειρά. Μπορεί να µη βρισκόµαστε λόγω των ανειληµµένων υποχρεώσεών µας, αλλά µιλάµε συνέχεια στα τηλέφωνα, λαχταρώντας να ξαναµπούµε σε γυρίσµατα και να προχωρήσει η σειρά µας».

Προχώρησε πολύ µε τη σειρά αυτή ο Γιώργος Καπουτζίδης...

«Ωρίµασε συγγραφικά, προχώρησε, τόλµησε να φωτίσει ιδιαίτερα θέµατα, όπως ο ρατσισµός που τον βιώνουµε από παντού και όσο περνάει ο καιρός θεριεύει... Είναι πολύ σηµαντικό ότι επέλεξε να µιλήσει γι’ αυτόν και να δείξει το πόσο επικίνδυνος είναι - και εδώ και παγκόσµια. Το βλέπεις παντού: στο θέµα των ξένων, στο θέµα των γκέι. Έγινε τόσος ντόρος µε αυτό το περίφηµο σύµφωνο συµβίωσης! Τροµερό δεν είναι πως κάτι που θα έπρεπε να είχε λυθεί από χρόνια, βρίσκει λύση τώρα και µε τόσο άγριο πόλεµο; Απογοητεύτηκα από αυτό. Πόσο πίσω είµαστε; Τι ρατσισµός υπάρχει γύρω µας; Πού ζούµε, ρε γαµώτο; Νοµίζεις ότι προχωράµε και πάµε αληθινά πίσω...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved