Η Ναταλία Γερμανού κρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα
Media

Η Ναταλία Γερμανού κρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Η Ναταλία Γερμανού κρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα και λέει ειλικρινά την γνώμη της.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

«Είναι το πιο λαμπερό και μοναδικό πρόσωπο που έχει περάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια από την ελληνική τηλεόραση. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει για πολλά χρόνια ακόμα η επόμενη Ελένη Μενεγάκη».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

«Με αυτά που έχει πει, άθελά του, έχει γρατσουνίσει την ψυχή μου. Του αναγνωρίζω, όμως, τη μαγκιά που διαθέτει, διότι ό,τι λέει στο γυαλί το λέει και μπροστά σου. Δεν έχει δύο αναγνώσεις, είναι ευθύς».

ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

«Είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα και μια persona που κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμαστεί στο late night. Εν δυνάμει, η Ντορέττα είναι η δικιά μας Chelsea Handler (παρουσιάστρια του αιρετικού βραδινού talk show Chelsea Lately στην Αμερική). Όποιο κανάλι το καταλάβει και την αξιοποιήσει θα έχει κάνει έξυπνη κίνηση».

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Αρκετά Σαββατοκύριακα που κάνω ζάπινγκ τη βλέπω. Έχει αλλάξει πολύ από τα πρώτα χρόνια που ήμασταν μαζί. Δείχνει ένα περισσότερο ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν είναι πια στημένη και μου αρέσει αυτό που κάνει».

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

«Ο Σάκης ανήκει στην κατηγορία της Μενεγάκη. Μοναδικός και λαμπερός. Έχει καταπιεί τον προσωπικό του προβολέα και όσα χρόνια κι αν περάσουν θα αστράφτει».

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

«Ήταν πολύ καλή ως coach. Ο κόσμος γνώρισε την ανθρώπινη πλευρά της μέσα από το The Voice, ενώ έχει τη δυνατότητα στο μέλλον να γίνει όντως coach νέων τραγουδιστών».

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

«Το πιο παρεξηγημένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Υπάρχει μια μερίδα κριτικών που τη θεωρεί απρόσιτη και ψυχρή παρουσιάστρια. Η Τατιάνα είναι ένας από τους ευγενέστερους, γλυκύτερους και πιο ευαίσθητους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στα χρόνια που κάνω τηλεόραση».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved