Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει την αυτοκριτική της και παραδέχεται τα λάθη της
Media

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει την αυτοκριτική της και παραδέχεται τα λάθη της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για το Happy Day, αλλά και τα λάθη που βλέπει σ’ εκείνη και προσπαθεί να τα διορθώσει!

Πώς μπόρεσε αλήθεια να κερδίσει ένα νέο τηλεοπτικό κοινό και να κάνει ουσιαστικά σχόλια πάνω σε θέματα που αποσχολούν την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα;

«Διαβάζω πάρα πολύ γιατί θέλω να είμαι ενήμερη για όλα όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Θα διαβάσω εφημερίδες, θα μπω στα ενημερωτικά sites και φυσικά, συζητάω πολύ με τον Θέμη, ο οποίος λόγω των πελατών του έχει μια πλήρη εικόνα της αγοράς και μια διαφορετική ματιά από αυτήν των δημοσιογράφων. Δεν το κάνω μόνο για να είμαι διαβασμένη στην εκπομπή, έχω μέσα μου μια ανησυχία για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τώρα στο κομμάτι του “αέρα”, περνώντας τα χρόνια δε νιώθω ανταγωνιστικά με τους συνεργάτες μου, γιατί κατάλαβα ότι οι ευχαριστημένοι συνεργάτες φέρνουν καλύτερο αποτέλεσμα στο live. Ήθελα εξαρχής στην εκπομπή ο καθένας να νιώθει χρήσιμος, να έχει τον χώρο και τον χρόνο του για να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά του. Δε θέλω να αισθάνεται κάποιο άτομο από την ομάδα μας ότι δουλεύει για την Τσιμτσιλή κι αυτή δεν το εκτιμάει. Είμαστε όλοι αναπόσπαστα κομμάτια ενός παζλ που λέγεται “Happy Day”», τονίζει στο περιοδικό Glow.
«Προσπαθώ με τα χρόνια να βελτιώνομαι, έχω κάνει την αυτοκριτική μου κι έχω δει σε μένα πράγματα που δε μου άρεσαν. Για παράδειγμα, έχω δει ότι στον αέρα είμαι υπερκινητική με τα χέρια μου κι αυτό έχω προσπαθήσει να το ελέγξω. Το ζωντανό είναι αδυσώπητο και λόγω διάθεσης δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα 100% ο ίδιος άνθρωπος. Αυτό που προσπαθώ είναι να δίνω στον τηλεθεατή ένα χαμόγελο και μια χαλαρή διάθεση. Πρωί-πρωί που ο άλλος ξυπνάει δεν έχει όρεξη ν’ ακούει ούτε τις δικές μου φωνές ούτε να εισπράττει τον δικό μου εκνευρισμό», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved