Το «Checkpoint Alpha» ανοίγει τον φάκελο των γερμανικών επιχειρήσεων που επένδυσαν στη χώρα μας
Media

Το «Checkpoint Alpha» ανοίγει τον φάκελο των γερμανικών επιχειρήσεων που επένδυσαν στη χώρα μας

Τα πρόσωπα της νέας λίστας Μπόργιανς, τα οποία κλήθηκαν από τον εισαγγελέα, αποκαλύπτει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η εκπομπή «Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου, καθώς και τα ποσά, που είχαν σε καταθέσεις τους σε τράπεζα του εξωτερικού.

Ακόμη, η εκπομπή ασχολείται με τον απόηχο της συνέντευξης που έδωσε στον Alpha, ο ελληνοελβετός τραπεζίτης και αποδέκτης του μαύρου χρήματος, Φάνης Λυγινός.

Τέλος, το «Checkpoint Alpha» ανοίγει τον φάκελο των γερμανικών επιχειρήσεων που επένδυσαν στη χώρα μας, το διάστημα 1995 -2009 και εξετάζει το φαινόμενο της διαφθοράς από τις μίζες και το μαύρο χρήμα που διακινήθηκε.

Στην εκπομπή μιλούν η πρώην επίτροπος και πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου, ο ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τη VOLKSWAGEN Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος και το μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Ευρωβουλής Τζιοβάννι Λα Βια και Τζούλι Γκίρλινγκ, ο πρόεδρος του ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Μαϊλης, ο ανταποκριτής, επί σειρά ετών, γερμανόφωνων μέσων, Κώστας Κόλμερ καθώς και ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Θράκης Κώστας Αξαρλόγλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved