Ορίζοντας: «Τανγκό για μια Ψήφο»
Media

Ορίζοντας: «Τανγκό για μια Ψήφο»

Ένα «Τανγκό για μια Ψήφο» παρουσιάζει o «Ορίζοντας» του Σωτήρη Δανέζη, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 23.10 στο MEGA.

Η εκπομπή εστιάζει σε μια από τις αιτίες της οικονομικής κρίσης που είναι ταυτόχρονα διαχρονική κι έχει, τις περισσότερες φορές, διακομματική συναίνεση. Από την Τουρκοκρατία, ως τις επιστολές πολιτών στον βασιλιά και την βασίλισσα και από τη «βιομηχανία» διορισμών στο Δημόσιο ως τις προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων, το ρουσφέτι εξελίχθηκε και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παθογένειες του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Όπως το τανγκό, συνήθως θέλει δύο: αυτόν που το κάνει κι αυτόν που το ζητά.
Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Δένδιας, Κώστας Σκανδαλίδης, Νίκος Χριστοδουλάκης, Δημήτρης Τσοβόλας, Χρήστος Πρωτόπαπας, Απόστολος Ανδρεουλάκος, Κώστας Τασούλας, Παναγιώτης Καρκατσούλης, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Φωτεινή Πιπιλή, Γιάννης Κεφαλογιάννης, γνωστοί δημοσιογράφοι και αναλυτές μιλούν για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τις χάρες, τις διευκολύνσεις και τα ρουσφέτια που «έχτισαν» το πελατειακό κράτος στην Ελλάδα.
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 23.10 στο MEGA, «Ορίζοντας» του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο «Τανγκό για μια Ψήφο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved