Η Τσιντικίδου ξεσπά για πρώτη φορά: «Δεν είχα περάσει καθόλου ωραία στο Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό»

Η Τσιντικίδου ξεσπά για πρώτη φορά: «Δεν είχα περάσει καθόλου ωραία στο Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό»

Την αποκάλυψη ότι δεν είχε περάσει καθόλου καλά στο πρωινό «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο κάνει η Μαρίνα Τσιντικίδου. Η ίδια θυμάται ένα σοβαρό περιστατικό που την είχε στενοχωρήσει εκείνη την εποχή.

«Τότε κι εγώ σαν κοπέλα είχα ένα αγόρι. Ήμουν αρκετά ερωτευμένη μαζί του και είχε έρθει να δει τη διαδικασία. Είχε έρθει να με δει και μία κοπέλα που είχαμε διαγωνιστεί μαζί στα καλλιστεία τότε του ΑΝΤ1 και έρχεται όλο χαρά και μου λέει «Γνώρισα ένα παιδί έξω από τη Θεσσαλονίκη, ψηλό, κούκλο. Και ήταν ο δικός μου. Πριν βγω στα Miss Europe! Άκου τώρα σατανικός άνθρωπος. Λες και δεν το ήξερε! Πήγα να βάλω κάτι κλάματα, αλλά πέσαν πάνω μου πως θα χαλάσει το μακιγιάζ.

Δεν είχα περάσει καθόλου ωραία στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό». Ο ένας λόγος ήταν ότι ξύπναγα πάρα πολύ πρωί και δε μου αρέσει καθόλου. Δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω αυτό. Ο άλλος λόγος... δεν τον λέω. Δεν είχα καμία χημεία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δε φερόταν καλά. Δεν μου φερόταν καθόλου ωραία. Θα μου πεις γιατί καθόσουν... Γιατί ήμουν μικρό κοριτσάκι» είπε στο ΦΜ live.

Η όμορφη μελαχρινή μίλησε ακόμη για τις φωτογραφίσεις της στο Playboy, την ερωτική σκηνή με τον Φίλιππο Σοφιανό στο «Φιλί της Ζωής» και ένα άγνωστο περιστατικό που της είχε συμβεί στην Μαρτινίκα της Καραϊβικής την ώρα που διάβαζε το βιβλίο της στην παραλία: ««Βλέπω έναν μελαμψό άνθρωπο. Απροκάλυπτα σχεδόν να αυνανίζεται! Το τι τρομάρα πήρα δεν μπορώ να σου περιγράψω!»