Η αποκάλυψη της Ράνιας Θρασκιά για την απόφασή της να αλλάξει δουλειά, παρόλο που επιστρέφει στην TV
Media

Η αποκάλυψη της Ράνιας Θρασκιά για την απόφασή της να αλλάξει δουλειά, παρόλο που επιστρέφει στην TV

Εξομολογητική, μετά από πολύ καιρό εμφανίζεται η Ράνια Θρασκιά στην πρώτη συνέντευξή της τώρα που επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχεται πως έχει καλομάθει τα παιδιά της, τους γιους της Διονύση και Κωστή που είναι σήμερα 6,5 και 4 χρονών αντίστοιχα καθώς όπως εξηγεί: «γιατί μου αρέσουν οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι γύρω μου, πόσο μάλλον τα παιδιά μου. Το παραδέχομαι, τα έχω λίγο καλομαθημένα». Η ίδια αποκαλύπτει πως ποτέ δεν είχε φανταστεί τον εαυτό της μητέρα. «Ήταν κάτι αναπάντεχο στη ζωή μου» λέει για τη μητρότητα στο people και συνεχίζει: « Ποτέ δεν με φανταζόμουν μαμά. Επειδή αυτός είναι ένας ρόλος που είχα στο μυαλό μου ως συνώνυμο της απόλυτης ευθύνης και πίστευα ότι είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις, δεν το ονειρεύτηκα ποτέ. Πόσο μάλλον να έχω δύο αγόρια! Αυτό ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας». Όσο για το γεγονός ότι με τον σύζυγό της Ανδρέα παντρεύτηκε μετά από μόλις έξι μήνες σχέσης, η ίδια τονίζει: «Δεν το βίωσα σαν γάμο-αστραπή. Ήταν μια ροή πραγμάτων που μας οδήγησε σε μια οικογένεια. Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια πριν, ήξερα την ποιότητα του ανθρώπου. Δεν μετρούσα τότε το χρόνο, απλά με οδήγησαν οι καταστάσεις. Ούτε μου φάνηκε νωρίς ούτε αργά, ήταν η τέλεια στιγμή να συμβεί. Τη στιγμή που κάναμε οικογένεια ήταν αυτό που θέλαμε».

Πώς προέκυψε η ιδέα, μετά την τηλεόραση, να κάνεις μεταπτυχιακό στην κλινική ψυχολογία και μετά ειδικότητα στη συστημική συμβουλευτική; Σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά;

«Ναι, πια ο δρόμος μου είναι προς τα εκεί, αλλά έχω άλλον ενάμιση χρόνο για να τελειώσω. Τα χρόνια που έμεινα εκτός τηλεόρασης είχα την ανάγκη για δημιουργία και να κάνω κι άλλα πράγματα, εκτός από το να είμαι μαμά. Ένα μεγάλο μουόνειρο ήταν να κάνω ένα μεταπτυχιακό. Και ήταν το πιο δύσκολο πράγμα από όσα έχω κάνει μέχρι τώρα, γιατί ήμουν σε άλλη ηλικία από ό,τι συνηθίζεται, με δύο παιδιά και σε ξενόγλωσσο πανεπιστήμιο. Κάθε μήνα έλεγα «Ποιον κοροϊδεύω; Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου». Όμως τα κατάφερα και μου έδωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση το γεγονός ότι έκανα κάτι που έμοιαζε αδύνατο. Όταν το τελείωσα, είπα ότι «Δεν θέλω να διαβάσω τίποτα εκτός από περιοδικό». Λίγους μήνες μετά αποφάσισα να γραφτώ στο τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και να το κάνω επάγγελμα. Έκανα προβολή στο μέλλον και μου άρεσε πολύ η ιδέα να φτιάξω το δικό μου γραφείο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved