Αναστασία Τσιλιμπίου: «Πιστεύω στην τύχη και στο πεπρωμένο»
Media

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Πιστεύω στην τύχη και στο πεπρωμένο»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μιλά για τον Τούρκο συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος θεωρείται μεγάλο όνομα στη χώρα του.

«Ο Ekin Koc είναι πολύ δημοφιλής στην Τουρκία. Είναι πολύ γλυκός, ήμασταν μαζί από την πρώτη οντισιόν, κάναμε πολύ παρέα, αστειευόμασταν. Με βοήθησε από την πρώτη στιγμή, είχαμε καταπληκτική χημεία. Δεν ένιωσα ποτέ άβολα μαζί του. Βέβαια στο σίριαλ παίζουν κι άλλοι πολύ σημαντικοί ηθοποιοί της Τουρκίας. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Έζησα σε μια ξένη χώρα, γνώρισα καινούργιους ανθρώπους, μια διαφορετική κουλτούρα... Γενικότερα όλη αυτή η εμπειρία με ωρίμασε πάρα πολύ και ελπίζω να κάνω και άλλα τέτοια ταξίδια» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Έχεις αγωνία να δεις πώς θα πάει το σίριαλ;

«Ναι ανυπομονώ να δω εάν θα αρέσει στο κοινό. Παρακολουθώ και την πορεία του στο εξωτερικό.»

- Η Beren Saat πώς ήταν;

«Είναι πολύ προσιτή και γλυκιά, δεν είχε ποτέ άσχημη συμπεριφορά. Όταν τη γνώρισα, χάρηκα που είχα τόσο σημαντικά ονόματα δίπλα μου στο στούντιο. Ολοι με έκαναν να νιώσω σαν να ήμουν στο σπίτι μου. Για ένα παιδί της ηλικίας μου, ίσως να φαίνονται πολύ δύσκολα όλα αυτά, αλλά τελικά όποιος δουλεύει τα καταφέρνει. Γι' αυτό και θέλω να πω και στα νέα παιδιά να μη φοβούνται, να συνεχίσουν να δουλεύουν και να επιμένουν. Όποιος έχει στόχους και όνειρα, πρέπει να κάνει τα πάντα για να τα κερδίσει.»

- Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον;

«Να συνεχίσω να υποστηρίζω αυτό που αγαπώ. Πιστεύω στην τύχη και στο πεπρωμένο, θέλω πάρα πολύ ο κόσμος να εμπνέεται από τις δουλειές μου. Και μακάρι να φτάσω μακριά και να μοιραστώ αυτό το πάθος μου με πολύ κόσμο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved