JoinUs: Όλα όσα θα δούμε στην σημερινή εκπομπή
Media

JoinUs: Όλα όσα θα δούμε στην σημερινή εκπομπή

Όλα όσα θα δούμε στην σημερινή εκπομπή του JoinUss.

Μπαίνουμε σε ερωτική διάθεση και γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κουβεντιάζει με ένα φρέσκο και γλυκό κορίτσι, την Αθηνά Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την ανασφάλεια που της προκαλεί η δουλειά του ηθοποιού, για τους κοιλιακούς που έχει χωρίς να κάνει γυμναστική και αποκαλύπτει ότι έχει βρει τον έρωτα της ζωής της.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο «Πάτροκλος» του Μπρούσκο αποκαλύπτει ότι ήταν στο σπίτι του Πάνου Καλλίτση όταν τον πυροβόλησαν και εξηγεί γιατί δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις αλλά και γιατί δεν νιώθει ζεν πρεμιέ.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μωσαϊκό σε σχήμα καρδιάς, λόγω της ημέρας και η Εμμανουέλα Κόκκαλη ψήνει λαχταριστά pancakes για ένα ρομαντικό πρωινό.

Συγκινούμαστε βλέποντας την αγαπημένη μας ταινία «Η γυνή να φοβείται τον άντρα» στην έγχρωμη εκδοχή της.

Βλέπουμε την Κιμ Μπάσιντζερ, η οποία πρωταγωνιστεί στο σίκουελ της ταινίας «50 Shades of Grey» και γίνεται πάλι sex symbol στα 62 της.

Βλέπουμε τα λαμπερά ζευγάρια του ελληνικού σινεμά και πηγαίνουμε σε δύο ταινίες. Στο «Χαίρε Καίσαρ» και στο «Deadpool»

Μαθαίνουμε πώς θα φτιάξουμε τη σχέση μας με το σώμα μας και παίρνουμε μέρος στην ενέργεια “lock your love”, για να «κλειδώσουμε» ό,τι αγαπάμε και να μείνει δικό μας για πάντα.

Φροντίζουμε τα δοντάκια των μωρών μας και έπειτα πηγαίνουμε στην επίσημη πρεμιέρα της ξεκαρδιστικής παράστασης «Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ».

Για το τέλος, επισκεπτόμαστε το καμαρίνι της Μαρίας Κορινθίου και της κάνουμε παρέα όσο ετοιμάζεται για να βγει στην σκηνή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved