Πέτρος Κωστόπουλος: «Το concept εννοείται άτι το έχω κάνει clopy paste»
Media

Πέτρος Κωστόπουλος: «Το concept εννοείται άτι το έχω κάνει clopy paste»

Γιατί επέλεξε το ίδιο concept εκπομπής και τον ίδιο τίτλο ο Πέτρος Κωστόπουλος;

«Τι εκπομπή να κάνω; Αλλιώτικη; Όσο για τον τίτλο, πιστεύω ότι πρέπει να σε ακολουθεί διαχρονικά. Μπορεί να περάσουν τα χρόνια, εσύ να εξαφανιστείς, αλλά ο τίτλος πρέπει να υπάρχει». Γιατί όμως «Βράδυ» και όχι «Νύχτα»; «Το βράδυ είναι άλλο πράγμα. Είναι πιο γλυκό. Λες "καλό βράδυ" σε κάποιον που πάει να βγει. Καληνύχτα λες σ' αυτόν που πάει να κοιμηθεί.

Το concept εννοείται άτι το έχω κάνει clopy paste από τα αμερικανικά σόου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.«Ψέματα να πω; Από την εποχή του Τζόνι Κάρσον, της μεγαλύτερης προσωπικότητας της τηλεόρασης για μένα, έτσι είναι τα late night shows. Ένα γραφείο, μια καρέκλα, μια δεύτερη καρέκλα και άνθρωποι να μιλάνε. Προσωπικά πάντα ήθελα η εκπομπή να είχε και λίγη πλάκα. Για την πλάκα έχουν βρεθεί διάφοροι τρόποι. Εντάξει, μια ατάκα παρέας την έχω κι εγώ. Ως εκεί όμως. Ο Φάλον ή ο Κίμελ παίζουν, τραγουδάνε, τα κάνουν όλα. Εμείς εδώ είμαστε κουλοί».

Και με τους καλεσμένοι τι γίνεται; Με ποιούς θα περνάει τα τηλεοπτικά βράδια του; «θέλω να 'χω την γκάμα όλων των ανθρώπων. Εχω βαρεθεί το θέμα σοουμπιζ, διότι και μικρή ήταν παλιά και νεκρή είναι πλέον. Έχουμε φτάσει να θεωρούμε σοουμπιζ την τηλεόραση, πράγμα τελείως λαθεμένο. Η τηλεόραση είναι media. Σόουμπιζ είναι το θέατρο, ο κινηματογράφος, η μουσική. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες άνθρωποι που μπορούν να μιλήσουν: δημοσιογράφοι, πολιτικοί, ήρωες της καθημερινότητας. Άνθρωποι που κάνανε κάτι σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Ένας πυροσβέστης που μπούκαρε κάπου και έσωσε πέντε παιδιά έχει ένα νόημα να μιλήσει. Αρκεί βέβαια να μπορεί να διηγηθεί το στόρι στην τηλεόραση. Μια άλλη κατηγορία, καλεσμένων θα μπορούσε να είναι άνθρωποι που βγάζουν πλάκα. Αναφέρομαι σε ανθρώπους που δεν είναι αυτοί που έχουμε στο μυαλό μα$ ωε κωμικούς ηθοποιούς, αλλά, αυτοί που μπορούν να τσαλακωθούν, να παίξουν μαζί σου. Υπάρχουν κι αυτοί, θα τους δεις. Δεν θα κάνουμε τυποποιημένα παιχνιδάκια, θα 'ναι περισσότερο αναπαραγωγή σκηνών με αναφορά σε κινηματόγραφο ή σίριαλ, εξηγεί.

«Τον Τσίπρα θα ήθελα να καλέσω. Δε θα 'ρθει όμως. Είναι αυστηροί φαντάζομαι. Γιατί εγώ είμαι του Ιifestyle (λέμε τώρα) κι αυτοί πολύ αριστεροί (λέμε τώρα). Δεν το λέω με καμία επιθετικότητα. Θέλω να καταλάβω τι είναι. Να ακούσω τη φωνή του, να καταλάβω αν είναι ίδια με του Ανδρέα ή αν έχει κάνει προπόνηση πάνω στον Ανδρέα- που τον ήξερα και καλά. Μου φαίνεται ενδιαφέρων τύπος, η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση των τελευταίων ετών. Ωραίο στόρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved