Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Επιβεβαιώνεται η επιλογή μου να είναι η Ιλένια στην εκπομπή»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Επιβεβαιώνεται η επιλογή μου να είναι η Ιλένια στην εκπομπή»

Η συνεργασία του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τη Μαίρη Συνατσάκηστην εκπομπή Spata Live έχει εξελιχθεί όπως την ονειρευόταν;

«Χωρίς να θέλω να φανώ κυνικός δεν τίθεται θέμα ονείρου, αφού ήξερα ακριβώς πώς θα είναι η συνεργασία μας με τη Μαίρη. Από την αρχή ήξερα ότι υπάρχει πλήρης κατανόηση. Γνωρίζω πως οι ρυθμοί μιας καθημερινής εκπομπής είναι μαραθώνιος, πως πρέπει να σηκωθείς αμέσως αν πέσεις κάτω και ότι δεν έχεις πολύ χρόνο να χαρείς με τη χαρά. Ως ξεναγός λοιπόν, αυτής της εκπομπής-δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ λέξεις όπως κεντρικός και δεύτερος- θες έναν δικό σου άνθρωπο δίπλα σου. Ήξερα ότι για εμένα το άτομο αυτό ήταν η Μαίρη, με την οποία μοιραζόμαστε κοινό τρόπο σκέψης και στόχο. Η συνεργασία μας είναι ακριβώς όπως την είχα στο μυαλό μου και ακόμη καλύτερη» τόνισε στην Real.

- Σε ενόχλησε η φήμη ότι το «Spata Live» κόβεται;

«Με νευρίασε, αλλά δίνω στον εαυτό μου ένα μισάωρο με μία ώρα το πολύ να το ξεπεράσω. Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να προχωρήσω σε άλλου είδους ενέργειες όπως να πάρω τηλέφωνο. Ωστόσο, πριν από έναν χρόνο μου ξέφυγε η κατάσταση και κατάλαβα ότι δεν ωφελεί κανέναν αυτό. Αφήνω την πραγματικότητα να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει μια κατάσταση. Δεν προλαβαίνω, άλλωστε, να τα βλέπω όλα, αφού είμαι από το πρωί στο ραδιόφωνο, στη συνέχεια στην εκπομπή και μετά έχω τα γυρίσματα για το «Ouggachallenge»

- Πολλά ακούστηκαν και για τη συνεργασία με τη σύντροφο σου, Ιλένια Ουίλιαμς. Δικαιώθηκε η επιλογή σου;

«Ναι, εννοείται πως επιβεβαιώνεται αυτή η επιλογή μου. Είμαι πολύ περήφανος για το καθένα από τα μέλη της ομάδας μας ξεχωριστά. Είναι άνθρωποι με τους οποίους έχουμε πολύ καλή χημεία. Επιθυμούσαμε να κάνουμε μια κανονική παρέα, που θα εκφράζει όλα αυτά που συμβαίνουν, από το πιο σοβαρό, μέχρι το πιο αστείο. Άλλωστε, ποτέ δεν πιστέψαμε ότι το σχόλιο μας θα διαμορφώσει την κοινή γνώμη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved