Παυλίνα Μαυρή: «Ο βιασμός ήταν το αποκορύφωμα»
Media

Παυλίνα Μαυρή: «Ο βιασμός ήταν το αποκορύφωμα»

Ζει το απόλυτο δράμα μετά το ατύχημα που αφήνει παράλυτη την κόρη της τη Μαρίνα (Χριστίνα Άδωνη). Όμως αυτό το θλιβερό συμβάν θα φέρει τη Δήμητρα αναπάντεχα στην αγκαλιά του Νεκτάριου, καθώς θα τον συγχωρέσει για όσα υπέφερε εξαιτίας του! Η Παυλίνα Μαυρή, που την υποδύεται, παραδέχεται ότι ώρες ώρες... θυμώνει με την πολύπαθη ηρωίδα. 

-Γιατί η Δήμητρα ανέχεται ακόμα τον Νεκτάριο, ειδικά αφότου τη βίασε;

«Για χάρη του παιδιού της επέστρεψε κοντά του και τον ανέχτηκε. Ο βιασμός ήταν το αποκορύφωμα όσων της έκανε, συνεπώς τον σιχάθηκε ακόμα περισσότερο. Τώρα όμως, με αυτό που περνάει το παιδί της, τα αφήνει όλα στην άκρη. Βιώνουν και οι δύο τον ίδιο πόνο/Εχουν αφόρητες τύψεις, γιατί πιστεύουν πως... "αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα"! Δηλαδή αισθάνονται ότι όλο αυτό είναι μια τιμωρία από τον Θεό για όσα έχουν κάνει. Έτσι, αρχίζει το στόρι από την αρχή και ξανασμίγουν». Πώς κρίνεις τη στάση της; «Πραγματικά εκνευρίζομαι με αυτά που κάνει! (γελάει) Αν ήμουν στη. θέση της, ποτέ δεν θα αντιδρούσα έτσι. Καλό αυτό το κορίτσι, αλλά μάλλον... παραείναι καλό!» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Τον Πάτροκλο τον ξεχνάει;

«Τον παρακαλεί να μην την ξαναενοχλήσει ποτέ. Αυτός την κυνηγάει βέβαια αρχικά, αλλά δεν γνωρίζω αν τελικά θα τη διεκδικήσει. Εξάλλου βγαίνει στην επιφάνεια ότι ενεπλάκη στην υπόθεση του Σηφαλάκη, οπότε δεν ξέρω αν θα έχει το θράσος να το κάνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved