Άρχισαν τα όργανα στο YFSF! Ο Φασουλής έθεσε βέτο για τον….
Media

Άρχισαν τα όργανα στο YFSF! Ο Φασουλής έθεσε βέτο για τον….

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Your Face Sounds Familiar που θα είναι και το μόνο show που σχεδιάζεται να δούμε από τον Antenna αυτήν την τηλεοπτική σεζόν.

Και αφού «κλείδωσε» η κριτική επιτροπή και φυσικά η παρουσιάστρια που θα είναι και πάλι η Μαρία Μπεκατώρου, το «παιχνίδι» παίζεται στους συμμετέχοντες. Αρκετά ονόματα έχουν ψιλοακουστεί ήδη αλλά το team δεν έχει ολοκληρωθεί και οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι σε αναζήτηση επωνύμων που θα κάνουν δυνατό το concept και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ανάμεσα στα ονόματα που συζητήθηκαν για να συμμετάσχουν στο show ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του Gossip-tv.gr και αυτό του Βαλάντη. Όπως μάθαμε όμως ο Σταμάτης Φασουλής–που θα είναι στην κριτική επιτροπή- μάλλον έφριξε όταν το άκουσε και όπως μάθαμε έθεσε βέτο για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο εν λόγω show και πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, του πέρασε.

Άρα, Βαλάντης, γιοκ.... Εκτός κι αν καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη κάτι που όμως δεν θεωρούμε ούτε εύκολο, ούτε πιθανό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved