Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μέρα με τη μέρα χαλαρώνω»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μέρα με τη μέρα χαλαρώνω»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φέτος κλήθηκε να παρουσιάσει καθημερινή εκπομπή. Εκείνη, κάνει ότι καλύτερο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.

«Μέρα με τη μέρα, όμως, χαλαρώνω και δεν είμαι συγκρατημένη» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

- Έχασες καθόλου την ισορροπία σου;
«Όχι, και δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που είναι τρελαμένοι με την τηλεόραση και τα νούμερα. Φυσικά με ενδιαφέρει η δουλειά μου και τα παρακολουθώ όλα, αλλά δεν περιστρέφεται όλο μου το σύμπαν γύρω από την τηλεόραση. Έχω δύο παιδιά και εκεί περιστρέφεται το σύμπαν μου. Θα χάσω την ισορροπία μου όταν είναι άρρωστο το παιδί μου, αν έχει κάποιο πρόβλημα, δεν θα τη χάσω αν δεν κάνω νούμερα τη Δευτέρα. Θα δουλέψω, θα κοπιάσω και μετά θα πάω σπίτι μου. Θα είμαι στο παιχνίδι της τηλεόρασης με τους δικούς μου όρους σε ό,τι έχει να κάνει με την ψυχολογία μου. Και η αποτυχία έχει να κάνει με το να σταματάς να προσπαθείς και αυτό δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω.»

- Έχεις κάνει ψυχανάλυση;
«Ναι, έχω δουλέψει με τον εαυτό μου. Ιδιαίτερα όταν χώρισα έκανα ψυχανάλυση για ένα διάστημα, από εκεί και πέρα διαβάζω. Μου αρέσει να ψάχνομαι, όχι στον βαθμό να χαθώ από την πολλή αναζήτηση, αλλά στο επίπεδο που με εξελίσσει. Και επειδή έχω δύο παιδιά, πρέπει να γίνομαι καλύτερη.»

- Θεωρείς τον εαυτό σου ηθοποιό ή παρουσιάστρια;
«Είμαι χρόνια ηθοποιός, αλλά κάνω και τηλεόραση. Δεν θα μπορούσα να βάλω ταμπέλες. Στο εξωτερικό είναι προσόν να συνδυάζεις πολλά μαζί. Στην Ελλάδα αν κάνεις πάνω από ένα πράγμα το θεωρούν μειονέκτημα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved