Τριανταφυλλόπουλος: Διοργάνωσε βραδιά οπλίτη στο στρατόπεδο που υπηρετεί ο γιος του
Media

Τριανταφυλλόπουλος: Διοργάνωσε βραδιά οπλίτη στο στρατόπεδο που υπηρετεί ο γιος του

Πόσο άλλο να εξευτελίσει τον Ελληνικό στρατό ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και του το επιτρέπουν οι κάθε λογής καραβανάδες; Ο άνθρωπος απάντησε με επιχειρήματα που επιβαρύνουν περισσότερο την θέση των αξιωματικών του 11ου τάγματος πεζικού στην Τρίπολη.

Διοργάνωσε, όπως λέει και ο ίδιος, την βραδιά του οπλίτη με τον Νίκο Βέρτη και τον Χρήστος Ζωιδάκη σε στρατόπεδο που υπηρετεί ο γιος του! Και ο Ελληνικός στρατός δέχθηκε να φέρει τους τραγουδιστές και να διοργανώσει την βραδιά ένας δημοσιογράφος που πήρε Ι5 και με ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο και σκοπό να ευνοήσει τον γιο του που υπηρετεί στην μονάδα.

Αν τον έκαιγε η βραδιά του οπλίτη θα έπρεπε να διοργανώσει την εκδήλωση σε άλλο στρατόπεδο και όχι σε αυτό που είναι ο γιόκας του!!! Το σωστό για τον ...ρόμπεν των φτωχών είναι να το έκανε σε άλλο στρατόπεδο και όχι σε αυτό που υπηρετεί ο γιος του.

Μάλιστα ο ίδιος ομολογεί ότι στην διοργάνωση συμμετείχαν και οι συνεργάτες του αφιλοκερδώς χωρίς να καταλαβαίνει ότι το να χώνει τους συνεργάτες του σε εκδηλώσεις που αφορούν την θητεία του γιου του, όχι μόνο δεν τον τιμά αλλά δείχνει και πόσο μικρός άνθρωπος είναι! Τους άφησε απλήρωτους λες και οι συνεργάτες του ξύπνησαν και είπαν: "Α, τι ωραία πάμε να κάνουμε σήμερα την βραδιά του οπλίτη στην Τρίπολη μέχρι τα ξημερώματα".

Θα μας πει κάποιος από την μονάδα από πότε κάποιος ιδιώτης μπορεί να διοργανώσει βραδιά οπλίτη; Αυτή δεν είναι η δουλειά της μονάδας και των αξιωματικών; Έχουμε συνεργασία ΥΕΘΑ-δημοσιογράφου και μονάδας για την βραδιά του οπλίτη;

Σε πόσα στρατόπεδα της χώρας πήγε κ. Βενιζέλε η ορχήστρα των αξιωματικών; Σε αυτά τα πράγματα μπορεί να μας απαντήσει ο Μάκης; Εκεί είναι η ουσία και μην καταλαβαίνει ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με το γλείψιμο που έκανε στην μονάδα που είναι ο γιος του.

Μας επιτρέπεται και εμάς κ. Βενιζέλε να διοργανώσουμε μια βραδιά οπλίτη σε οποιαδήποτε στρατόπεδο της χώρας; Αφιλοκερδώς. Ή μήπως απαγορεύεται και δεν το λέτε;
Πηγή: troktiko

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved