«Θάψιμο» στον Γρηγόρη: Δεν είχα και πρεμούρα να μάθω περισσότερα για το «δράμα μιας πρώην πορνοστάρ»
Media

«Θάψιμο» στον Γρηγόρη: Δεν είχα και πρεμούρα να μάθω περισσότερα για το «δράμα μιας πρώην πορνοστάρ»

Ποιος ή πιο σωστά ποια καταφέρεται εναντίον του Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τη συνέντευξη της Τζούλιας Αλεξανδράτου την εβδομάδα που πέρασε;

Δεν είναι άλλη από την τηλεκριτικό Νάνσυ Νικολαΐδου που μέσα από τη στήλη της στο Έθνος, «ξεσκόνισε» κανονικά τον παρουσιαστή για την απόφασή του να έχει καλεσμένη το πρώην μοντέλο που τώρα ζει και εργάζεται στην Αυστρία μαζί με τον σύζυγό της. Η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε στη στήλη της για τη συγκεκριμένη συνέντευξη: «Κατά τ' άλλα, απέναντι από «Βράδυ», στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδινε κι αυτός τη μάχη του. Η συνέντευξή του με την πρώην πορνοστάρ ήταν μια συνέντευξη-σούπα, που δεν είχε επί της ουσίας να σου πει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Αν και προσωπικά δεν είχα και καμία πρεμούρα να ακούσω και να μάθω περισσότερα για το «δράμα μιας πρώην πορνοστάρ». Κατά τη γνώμη μου το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα έπρεπε καν να καλεστεί. Οσον αφορά τώρα στο δεύτερο μέρος της εκπομπής όπου ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς; Εκεί ο Γρηγόρης ήταν ο Γρηγόρης που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ηταν ο παλιός καλός Γρηγόρης, γιατί ο άνθρωπος ξέρει από σόου. Από late night show δεν ξέρει! Η τηλεοπτική συνεύρεση Γρηγόρη, Νίκου και Δημήτρη Σταρόβα ήταν απολαυστική. Βλέπετε, όταν ο Γρηγόρης επιστρατεύει το χιούμορ του, τον αυθορμητισμό του, το επικοινωνιακό του χάρισμα, είναι πολύ καλός. Οταν όμως προσπαθεί να μπει στα παπούτσια του δημοσιογράφου είναι για κλάματα. Αν ήμουν Γρηγόρης, θα εξακολουθούσα να κλείνω μεταμεσονύχτια ραντεβού με τους τηλεθεατές, μόνο που θα το έπαιρνα... χαλλλαρά, πολύ χαλλλαρά, όπως θα έλεγε και ο τεράστιος (με την καλή έννοια) Δημήτρης!».
Εμείς απλά να θυμίσουμε πως η επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, έστω και ως κομήτη στην ελληνική τηλεόραση, σημείωσε σημαντικά νούμερα τηλεθέασης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού εκείνο το βράδυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved